![]() |
|
peugeot 407 versiyon yükseltme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kapetan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 01:15 |
arkadaşlar herkese merhaba.benim aracım 2006 407.bu versiyon yükseltme ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?mesela avantajları nelerdir v.s.birde 2006 araca 2011 model aracın beyninin versiyonu yüklenebiliyormu?şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
2006 model peugeot 407 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de 2007 407 var, özellikle bilgi ekranını Türkçe kullanmak için servise versiyon yükseltme gibi bir işlem yokmu diye sorduğumda maalesef yok demişlerdi.
Düzenleyen avcifurkan - 12 Eylül 2011 Saat 09:31 |
|
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
|
![]() |
|
Yücel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı olayı bende sormuştum servise versiyon yükseltme var mı diye yok demişlerdi..Türkçe konusu ise sanırım bir yerde okumuştum bilgi ekranı değişince bazıları Türkçe olabiliyormuş ne derece doğru bilmiyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |