![]() |
|
Sisler için Bi el atıverin gari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 02:49 |
Arkadaşlar kazadan sonra servise nerdeyse silah zoruyla sisli tampon taktırdım :) Yanlız sisler yok :) Ve boşluktan baktığımda direksiyon tarafında soket var yanlız yolcu tarafında yok geçenlerde kontak için gittiğim elektirikçiye sordum kardeş bunlarda zaten solda bi tane olur diyerine hat çekilir dedi doğrumudur bu şimdiye kadar böyle bişi duymadım ama inandırıcıda geldki çünki gerçekten bir soket var sağda yani yolcu tarafında direk silecek deposunu görüyorum ve ona bağlı bir tane soket var baskada bi cacık yok normalmidir bu ?
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Senin yapıcağın en güzel şey sisli bi 206 bulup altına yatıp bakman kardeşim pahalı elbiselerle dolaşma bi müddet :)
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Senin aracında nasıldır bilmiyorum fakat ben kendi aracımdan örnek vereyim sürücü tarafındaki kablo boş bir soket ile farların hemen aldında dik bir şekilde kapatılmış olarak ve yolcu tarafındaki ise su fiskiye bidonunun o tarafta aşağıya doğru sarkık bir şekilde duruyordu. Yani iki kabloda vardı. Fakat sigorta kutusuna kadar gelmesine rağmen elektrik gelmiyordu. O işlemleri farklı yollarla çözdük orası ayrı.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
ya ben bulamıyorum yada gerçekten yok :S
|
|
|
![]() |
|
güzel bir fikir yanlız 206'ların önleri çok aşağıda oluyor yaw benim aracım bile yüksek sayılırken önün altına yatamıyorum :S hem tamponun kavisleri sis de kapsıyo gibi girebilsemde göremem gibi geldi bana |
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
o zamn yanında bi de kriko taşıyacaksın anlaşılan :)
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |