![]() |
|
jettaz ile ilgili 3 sorum olacak.. :/ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 19:48 |
|
öncelikle herkese selam 2.ailem
![]() sorunumun biri yan çamurlukta olan çatlak aldığımdan beri var ben o çatlağı nasıl geçirebilirim illahaki sanayiye gidip kazıtıp tekrar macun çekip tekrarmı boyatmam gerekiyor çünki her şeyde sanayiye gitmek istemiyorum ve kendim halletmek istiyorum acaba sprey boya ile bir nebzede olsa orayı gizleyebilirmiyim ?? ![]() 2.sorum ise ön tampondaki atmış boyalar sanırım bu aracın ilk sahibi arabayı komple boyatmış ve ordaki atmış boyalar çok çirkin duruyor oraları tekrardan nasıl boyayabilirim ? yardım edermisiniz bunun içinde mi illaha sanayi şart :) ![]() 3.sorum ile elektrik sorunu aracı ilk aldığımdan beri angel halkasının 1tanesi yanmıyordu ve sorunu biraz araştırdkdan sonra buldumki angelin kablosu hiç bir sokete takılı değil ve bende boş soket bulamadığım için parkın kablosunu kesip ince ağ kablosuyla birbirine bağladım ve 1.denemede yandı fakat tekrar kapat aç yaptığımda sigorta attı ve hiç bir park lambası yanmadı sigorta atmış ve gittim bende ağ kablosu yerne zil teli kullandım 1.2.3.4. denemede bişey olmadı sorunsuz çalıştı fakat kullanılan sigorta 15 likti bende tekrar 15lik ile değiştirdim eğerki sigorta olurda bidaha atar ise 15 lik yerine 20 lik 25 lik taksam sigorta atma olayı ortadan kalkar mı yoksa sorun hala devam eder mi ? bu kadar yazdım umarım okurken sıkılmamışsınızdır saygılarımla Burak ÖRÜCÜ ![]() |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
15lik yerine 20 25lik takma bence kesinlikle almanyada 7.5luk yerine 15lik sigorta takmış tırcının biri su ısıtıcısının sigortasına aracı yanmış kasko zırnık ödememiş riskli durumlar bunlar.İyi bir elektirikçi bul alcağı çok bişey olmaz diye tahmin ediyorum
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
tekrardan atarsa sökerim zaten hiç riske girmem yine 15 lik taktım aynısını yenisiyle değiştirdim eğerki bişey olrsa sökerim teşekkürler bilgi için :)
|
||
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
arabana yazık ediyosun bence böyle şeylerle
|
||
![]() |
||
|
hangi konuda yazık ediyorum ?? sonuçta arabayı onarmaya çalışıyorum anlamadım ![]() |
||
||
![]() |
||
|
+1
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sigortanin buyuklugu ilgili devre elemaninin duzgun calisabildigi akim araligina gore dizayn edilir. Eger normalinden yuksek akim cekilirse sigortanin icerisindeki metal erir(yani atar) ve devre guvenli bicimde calismaz hale gelir. Sizin yuksek sigorta koymaniz demek bu duzgun calisabilme toleransini yukseltmeniz anlamina geliyor. Herhangi bir durumda bu elektronik devre elemanlari fazla akimdan dolayi isinabilir, hatta yangin cikarabilirler. O yuzden sigortanin degerini degistirmeyin. Baska bir cozum bulmalisiniz.
|
||
![]() |
||
|
süper bir cevap teşekkür ederim eğerki zaten birdaha atarsa sökerim kabloları fakat boya işini ne yapacağım en azından tampon için :( |
||
||
![]() |
||
|
tampon ve arka çamurluk günceli :)
|
||
||
![]() |
||
|
O tamponu ve camurlugu yapmanın tek caresı boyacıdır yanı...
Cunku oraları kazınacak duruma gore macunlanacak zımparalanacak vs vs sonra boyanacak pasta yapılacak... Bunları senın yapman mumkun degıl.
Hanı yaparsın ama cok enamet olur. Bence sımdılık boyle ıdare et... Uygun bır zamanda yaptırırsın. Aynı durum benım tamponlarımda da var mısal
![]() Angel halkalarına gelecek olursak kolıvanın yorumu cok dogru ve yerınde...
Atmıs olan bır sıgortanın yerıne kesınlıkle aynı amperde olanı takılmalıdır
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim cem abi pazartesi ya da salı engin abiyle sanayiye gidicez zaten arabamı komple bir bakıma sokucam yağ filtresi bujiler vs. o sırada gidip boyacılardanda fiyat alırım elektrik olayınıda aynen öyle yaptım aynı amperden taktım ![]() |
||
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
bunlar kuçuk işçilikler dil kanpana boyama gibi o anlamda yazık ediyosun dedim sigorda olayını zaten arkadaşımız çok güzel 1 şekilde anlatmış böyle şeylerde herzaman ustasına götürcen :) |
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |