![]() |
|
araç çalışmıyor nedeni nedir ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 18:36 |
arkadaşlar sabah işe giderken araç çalışmadı. araç LPGli. Yokus aşağı salana kadar full kontak kökledim sonra yokus aşağı çalıştırabildim. Nedeni ne olabilir. Aracı 1 ay evvel aldım. Çalışmasında hiç sıkıntı yoktu. Aldıgımdan beri yagına suyuna hiçbirşeyine baktırmadım onlarla alakalı olabilirmi ? veya tüple alakalı ?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arabayı vurdurarak çalıştırdın sanırsam akün bitmiş olabilir
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
araba dünde aynı şeyi yaptı. Aynı çekilde çalıştırdım. Bir kaç yerde durdum aradan yarım saat geçti geldim çalışmasında sıkıntı yoktu. Akü bitmiş olsa ordada calışmaması gerekmezmi?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
anahtarı çevirince hiç ses gelmiyosa marş motoruyla alakalı.Gece giderken farların yavaş yavaş sönüyorsa şarz dinamonun kömürleri olabilir.zor çalışıyosa aküden kaynaklanabilir aynı zamanda yakıt sistemiylede alakalı olabilir motora yakıt gelmiyodur belkide bir çok seçenek var ama kesinlikle iyi bir ustaya git soket yerinden çıkmıştır marş motorunu değiştirirler ruhun duymaz
|
|
![]() |
|
Ayrıca aldığın aracın yağını suyunu değiştirir insan önemli şeyler bunlar bence komple bakım yap derim kimden almış olursan ol güvenme işini sağlama al
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
bence arabayı vurdurmak hiç iyi birşey değil zaman kaybetmeden servise baktırın derim bu tarz yeni arabalarda vurdurulduğu zaman dişliler birbirine girip kilitlene biliyor ya da beyini yanabiliyor aynısı bizim focusdada olmuştu ve bizede bunu dediler elektronik aksama zarar veriyormuş vurdurtmak.
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
herşeye zararı var triger kayışına özellkle sonuçta dönen bi sisteme çomak sokmaktan farkı yok
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Marş motoru dönüyoda mı araç çalışmyo yoksa marş hiç mi basmıyo.Basınca ufaktan duyarsın bi ses gelir öyle bişiy mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
geliyo ses. Ama çalışma umudu cokmuş gibi gelmiyo cok pısırık. az sonra bakıyım tekrar yaparsa yarın getiriyim baktırıyım. sıcak havayla alakası olabilirmi ? veya Benzinle alakası felan. Veyahut kalitesiz lpg. FULLden almıştım en son yakıtı
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |