![]() |
|
alttan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2011 Saat 23:23 |
merhaba arkadaşlar son 2 haftadır arabamın altından sesler geliyor ufak bir sallantıda tak tuk sesler geliyor hız önemli değil düşük hızdada yüksek hızdada ses geliyor ses bazen nerden geldiği tam anlaşılmıyor bazen sanki sağ tekerleklerden geliyor sürekli olmasada bazende arabada sağa sola çekme yapıyor bide yüksek hızlarda özellikle 80 90 dan sonraki hızlarda titreme var fırsatım olmadı ustaya götrmeye pazartesi götürmeyi düşünüyorum bizim buralarda pek iyi usta yok o yüzden önce size danışıp öle gitmek istedim sizce rot balanstanmı yoksa başka bir sorunmu var cevaplar için şimdiden teşekkürler
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sert bir şekilde çukura mı girdin acaba ?
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendeyken olmadı ama bi ara kardeşim çukura vurduğunu söledi ama sert olduğunu sölemedi çukura sert vurmakla ne oluyor
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |