![]() |
|
BORA & BURCU Düğün Konvoyu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 12:07 |
|||
Herkeze selam ...
Arkadaşlar malum tarih yaklaştı peugeot ailesi olarak düğünümde sizleri görmekten mutluk duyacağım bu arada malum konvoysuz düğün olmaz ![]() ![]() Düğün Tarihi : 03 Eylül 2011 Cumartesi Düğün Yeri : Çağlayan Oral Düğün Salonu Salon Okmeydanı Vatan Cad. Üzerinde cadde normal saatlerde isparkın daha sonra yol kenarları müsait, salonun 100 mt gerisinde kapalı otopark mevcut ayrıca arka sokakta yine bir kapalı otopark daha mevcuttur. Ayarlayabilirsem sayıya göre salonun önünde yer tutturacam .. Konvoy Başlangıç : Bağcılar Çınar Mahallesi Emniyet Müdürlüğünün olduğu yer... Konvoy Buluşma : Bağcılar Yüzyıl ( detay Verilecek sayıya göre belki Bağcılar Carefour otoparkı olabilir ) Konvoy Güzergahı : Bağcılardan Hareket ( saat verilecek düğün akşam olduğu için 5 gibi felan olur..) çevreyolu istikametinden Okmeydanına Gidiş eğer bir değişiklik olursa orda konuşuruz belki bakırköyden sahil yolu üzerinden de gidilebilir... Ayrıca herkez kesinlikle düğüne davetlidir... Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.... Düzenleyen AlbaYDemircaN - 03 Eylül 2011 Saat 13:05 |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Evet Arkadaşlar... Düğüne Katılacak Kardeşlerimin Listeye İsimlerini Yazdırmaları Önemle Rica Olunur...
Düğün Tarihi: 03-09-2011 Cumartesi ( Yani Bu Akşam ) Düğün Yeri Çağlayan Oral Düğün Salonu; Salon Okmeydanı Vatan Caddesi Üzerinde, Konvoy Başlangıç : Bağcılar Çınar Mah. Emniyet Müdürlüğünün Olduğu Yer. Konvoy Buluşma : Bağcılar Yüzyıl ( detay verilecek sayıya göre belki Bağcılar Carrefour Otoparkı olabilir.) Gelmek İsteyen Arkadaşlarımız Lütfen CeCoLi veya AlbaYDemircaN ile İletişime Geçebilir... CeCoLi : 0532 567 61 67 AlbaYDemircaN : 0535 580 63 77 |
||||
![]() |
||||
|||
İstanbul Üyeleri Nerelerdesiniz.... Ayıp Size...
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
albayım ben gerçekten çok gelmek isterdim .. geçenlerde bahsettim akşam 19:00 da esenlerde ezgi düğün salonundayım.. ümit kardeşiminde düğünü var...o yüzden ben gelemeyeceğim... selam söyleyin bora kardeşime ....
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Her şey üstüste geliyo geçende katılamadım yine katılamıyorum babamlar yok akşamları otobüsü teslim alıyorum şöförden gelmeyi çok isterdim bende
|
||||
![]() |
||||
|||
bora abının dugununden bı kac kare telden cektıklerımız
![]() By ahmetsemizz at 2011-09-03
![]() By ahmetsemizz at 2011-09-03 Düzenleyen CeCoLi - 04 Eylül 2011 Saat 02:07 |
||||
![]() |
||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|||
vallaha gelmek isterdim ama aynı saatte yeğenimin düğünü vardı
|
||||
![]() |
||||
|||
cem abi şekil değişikliği yapmış yakışır abime
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Eyvallah sagolasın kardesım. Esasında yıllardır bu sekılde gezerdım ama 2-3 senedır ıs ıcabı bırakmıyordum
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
bu aksam yakısıklıydı cecolı kıskandım kızlar fena kestı ama cecolı burun ucuyla bıle bakmadı
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
yalanmı
|
||||
![]() |
||||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|||
Selamın aleyküm arkadaşlarım nasıl geçti düğün yahuu yanarım yanarım gelemedim ona yanarım
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
saglık olsun guzeldı abı
|
||||
![]() |
||||
|||
Eline Sağlık Ahmetcim Fotolar Bulanık Ama Yinede Güzel :)
Güzel Bir Geceydi |
||||
![]() |
||||
|||
reca ederım abı telden cektık ama benım sucum yok anca bu kadar net cıktı
|
||||
![]() |
||||
|||
Bora arkadaşıma mutluluklar diliyorum bende şehir dışında olduğum için gelemedim.
|
||||
![]() |
||||
|||
Proflar gıbı sakal bırakarak senıde temsıl etmeye calıstım yanı
![]() Sende ordaydın ama sakalımdaydın kımse bılemedı
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |