Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BORA & BURCU Düğün Konvoyu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

BORA & BURCU Düğün Konvoyu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DRIVER34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Eylül - 1981

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DRIVER34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: BORA & BURCU Düğün Konvoyu
    Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 12:07
Herkeze selam ... 
Arkadaşlar malum tarih yaklaştı peugeot ailesi olarak düğünümde sizleri görmekten mutluk duyacağım bu arada malum konvoysuz düğün olmaz Sırıtma konvoya bu konuda bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar için konvoyun detaylarını belirtmek istedim konuyla ilgili katılım yapacak arkadaşların katılım durumlarını ve kaç kişi geleceğini belirtmelerini rica edecem sayı doğrultusunda oturma düzenini mümkün olduğunca ayarlamaya çalışacam bu arada fotoğraf çekiminde sitenin pankartını koyabiliriz diye düşündüm güzel bir toplu fotoğraf olur kanısındayım neyse lafı uzatmadan detaylar aşağıdaki gibidir. ... Sırıtma Bu arada fotoğrafçı ayrıca site için güzel bir video ve fotoğraf çekimi yapacaktır.... konvoyda ve salonda... 

Düğün Tarihi : 03 Eylül 2011 Cumartesi
Düğün Yeri    : Çağlayan Oral Düğün Salonu Salon Okmeydanı Vatan Cad. Üzerinde cadde normal saatlerde isparkın daha sonra yol kenarları müsait, salonun 100 mt gerisinde kapalı otopark mevcut ayrıca arka sokakta yine bir kapalı otopark daha mevcuttur. Ayarlayabilirsem sayıya göre salonun önünde yer tutturacam .. 
Konvoy Başlangıç : Bağcılar Çınar Mahallesi Emniyet Müdürlüğünün olduğu yer...
Konvoy Buluşma   : Bağcılar Yüzyıl  ( detay Verilecek sayıya göre belki Bağcılar Carefour otoparkı olabilir )
Konvoy Güzergahı : Bağcılardan Hareket ( saat verilecek düğün akşam olduğu için 5 gibi felan olur..) çevreyolu istikametinden Okmeydanına Gidiş eğer bir değişiklik olursa orda konuşuruz belki bakırköyden sahil yolu üzerinden de gidilebilir... 
Ayrıca herkez kesinlikle düğüne davetlidir... 
Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.... 

Düzenleyen AlbaYDemircaN - 03 Eylül 2011 Saat 13:05
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 13:05
Evet Arkadaşlar... Düğüne Katılacak Kardeşlerimin Listeye İsimlerini Yazdırmaları Önemle Rica Olunur...

Düğün Tarihi: 03-09-2011 Cumartesi ( Yani Bu Akşam )
Düğün Yeri Çağlayan Oral Düğün Salonu; Salon Okmeydanı Vatan Caddesi Üzerinde,
Konvoy Başlangıç : Bağcılar Çınar Mah. Emniyet Müdürlüğünün Olduğu Yer.
Konvoy Buluşma : Bağcılar Yüzyıl ( detay verilecek sayıya göre belki Bağcılar Carrefour Otoparkı olabilir.)
Gelmek İsteyen Arkadaşlarımız Lütfen
CeCoLi veya AlbaYDemircaN ile İletişime Geçebilir...

CeCoLi                : 0532 567 61 67
AlbaYDemircaN : 0535 580 63 77
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 16:25
İstanbul Üyeleri Nerelerdesiniz.... Ayıp Size...Sinirli
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 16:31
albayım ben gerçekten çok gelmek isterdim .. geçenlerde bahsettim akşam 19:00 da esenlerde ezgi düğün salonundayım.. ümit kardeşiminde düğünü var...o yüzden ben gelemeyeceğim... selam söyleyin bora kardeşime ....
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 16:35
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

albayım ben gerçekten çok gelmek isterdim .. geçenlerde bahsettim akşam 19:00 da esenlerde ezgi düğün salonundayım.. ümit kardeşiminde düğünü var...o yüzden ben gelemeyeceğim... selam söyleyin bora kardeşime ....
Aleyküm Selam Kardeşim... Napalım Canımız Sağ Olsun...Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 18:17
Her şey üstüste geliyo geçende katılamadım yine katılamıyorum babamlar yok akşamları otobüsü teslim alıyorum şöförden gelmeyi çok isterdim bende 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 01:49
bora abının dugununden bı kac kare telden cektıklerımız  

By ahmetsemizz at 2011-09-03

Düzenleyen CeCoLi - 04 Eylül 2011 Saat 02:07
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 01:52
vallaha gelmek isterdim ama aynı saatte yeğenimin düğünü vardı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 01:54
cem abi şekil değişikliği yapmış yakışır abime Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 02:08
Orjinalini yazan: burak_52 burak_52 Yazdı:

Eyvallah sagolasın kardesım. Esasında yıllardır bu sekılde gezerdım ama 2-3 senedır ıs ıcabı bırakmıyordum Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 02:09
bu aksam yakısıklıydı cecolı kıskandım kızlar fena kestı ama cecolı burun ucuyla bıle bakmadı
Embarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 02:19
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

bu aksam yakısıklıydı cecolı kıskandım kızlar fena kestı ama cecolı burun ucuyla bıle bakmadı
Embarrassed

SırıtmaSırıtmaSırıtma Dil ÇıkarmaDil ÇıkarmaDil Çıkarma Göz KırpmaGöz KırpmaGöz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 02:23
yalanmı
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 02:30
Selamın aleyküm arkadaşlarım nasıl geçti düğün yahuu yanarım yanarım gelemedim ona yanarım Ağlama
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 02:46
saglık olsun guzeldı abı 

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 10:47
Eline Sağlık Ahmetcim Fotolar Bulanık Ama Yinede Güzel :)
Güzel Bir Geceydi
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 12:08
reca ederım abı telden cektık ama benım sucum yok anca bu kadar net cıktı 

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 13:09
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Eyvallah sagolasın kardesım. Esasında yıllardır bu sekılde gezerdım ama 2-3 senedır ıs ıcabı bırakmıyordum Göz Kırpma
Düğüne gidiyoruz diye imaj değişmiş :))

Bora arkadaşıma mutluluklar diliyorum bende şehir dışında olduğum için gelemedim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 13:15
Orjinalini yazan: mustafakirli mustafakirli Yazdı:

Bora arkadaşıma mutluluklar diliyorum bende şehir dışında olduğum için gelemedim.

Proflar gıbı sakal bırakarak senıde temsıl etmeye calıstım yanı Gülme 

Sende ordaydın ama sakalımdaydın kımse bılemedı Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 13:18

Orjinalini yazan: mustafakirli mustafakirli Yazdı:

Proflar gıbı sakal bırakarak senıde temsıl etmeye calıstım yanı Gülme 

Sende ordaydın ama sakalımdaydın kımse bılemedı Sırıtma
yapma hocam yeme beni bak bu kadar karizma olma kestiğim sakalımı uzattırma bana.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 259 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 229 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 4936 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 529 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 359 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 544 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 162 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 530 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 710 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2122 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 969 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5357 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4689 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1837 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 493 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2108 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37054 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 107544 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 3289 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 33021 15 Mehmetx
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Burak307xsi 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English