![]() |
|
207 mp3 teyp 206 ya olurmu ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2011 Saat 22:30 |
|
Kusura Bakmayın Konuyu Nereye accagımı bılemedım o yuzden buraya actım aceba peugeot 207 nın orjınal mp3 teyp'i peugeot 206 ya 1.4 HDI'ye olurmu aceba bılgınız varmı yada 206 mp3 orjınal teyp satan varmı ?? |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17457&title=satlk-206-orjinal-cd-alar buna bakabılırsın
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 28 Ağustos 2011 Saat 22:59 |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
teşşekkür ederım ilgin icin ama track orjinal bendede var bana mp3 orjinal lazım :s
|
||
![]() |
||
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende daha önce aynı konuyu merak etmiştim elektronikçimde 207 teybini görünce hemen sormuştum ama olmaz dedi o zaman sebebinide söylemişti ama şuan hatırlayamıyorum. gittiğim elektronikçide bu işin piiridir çok eski bi usta olduğu için güveniyorum kendisine
|
||
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
hadi ya :S su track olayından sıkıldım artık mp3 teyp alcam ama babam gibi büyük bir engelim var
![]() |
||
![]() |
||
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
xcarlink veya audıo system tavsiye ederim 6*99 :594 parça yükleyebiliyordun usb bellek ile mp3 çalar bağlarsın sınırsız mp3 çalar teybin cd kutusu çıkışına baglıyorsun. 130-200 tl aralıgında bulabılırsın bırde serviste tanıtman lazım...
|
||
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
||
![]() |
||
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|
arkadaslar bence pp2000 ile tanıtılarak uygulanır 206 plusın 207 quiksilver diye gecen versiyonuna bakın audio unite mp3 lü player
![]() ![]() ![]() Düzenleyen spearo - 02 Ekim 2011 Saat 20:58 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Benim de merak ettiğim bir konu, kol iptal olmadan mp3 dinleyebilmek.. Hayal gibi.
|
||
![]() |
||
|
207 lerin teybi RD4 dediğimiz tipten ve bizim 206lar rd3 kullanıyor. Soket tipleri farklı sistemleride farklı. Sistemden oynama ve soketlerin değişmesi ile yapılabilir mi bilmiyorum.
MP3 olayı beni de çok bunalttı. şimdi pioneer deh-2300UB teybim var. Kumanda kolunuda yaptım çok harika çalışıyor. Herkese şiddetle tavsiye ederim. |
||
![]() |
||
|
Ayrıca bu resimdeki araç nasıl bişi ? Ne envy ne sportium. comfort da değil ilginç olmuş.
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
van-can olayından ötürü çalışmaz. elektrik şebekeleri farklı |
||
![]() |
||
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|
arac brezilyada 207 quicksilver diye satılan 206 plus, 1.6 16v 110 hp
206 plusa 1.6 motor için van sebeke tesisatı nie kullansınlar anlam veremedim dogrusu
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |