![]() |
|
307 HDi hks (sanırım) eksoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2011 Saat 14:51 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen böyle birşey istiyorum bende ama aldığım cevap genelde aynı dizelde ekzos bağırmaz.Orta susturucu iptali sonuç verir diyolar onunda sesi böyle tatlı olmaz sanırım
|
|
![]() |
|
eksoz dedimmi ... sadece araca takıp gaza basıp ses almıcan :))) onu konuşturcan ... bu güne kadar tek kişi gördüm.. oda bizim ahmet semiz .. adam egzosu konuşturuyor.. bi ara onun videosunu çekicem .. bir muhabbet yapsın egzozla... hastasıyız dedeeeeeeee :)))
|
|
![]() |
|
abi 60 lık düz boru çekcen bnm 1.6 da heralde bu iyi öter diye düşünüyorum . aragaz filan eksozu konuşturucan ersin abi çok haklı
![]() |
|
![]() |
|
Hüseyin abi sana gelsin |
|
![]() |
|
Eksoz otto spec e benzıyor oda güzel sesverir...
|
|
![]() |
|
ottolar iyidir ya ;)
|
|
![]() |
|
Supersprint de iyidir,ama otto da tercih edilebilir...
|
|
![]() |
|
800 liralara gerek yok bence adam gibi bir usta bul her türlü ayarı verir benm bildiğim bursada bitane var otobüse yaptırmıştık bizim baya önceydi ama adama anlatıyosun o bilgisayardan programlıyo çok fena işçilik çıkarmıştı hayran kalmıştım
|
|
![]() |
|
iskender egzozu bilen varmı adama istediğin sesi söylüyorsun ona göre yapıyor
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
isterseniz soralım egzozun markasını :) plakayı gorunce bı acayıp oldum snra tanıdım 307p arkadasımız kapışmak ıcın cok nıyetlenmıstı bu aracla :D ama okulu bıttı aracını sattı kaldı ortada :D
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
benim 1.6 makina hks yi iyi konuştururmu
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
dur gaza geldim, semizim bendeki egsozu al kullan diyordu bari onda çürümesin ben takayım (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tak abi tak ;)
|
|
![]() |
|
okadara gerek yok usta benım arac benzınlı be orta susturucuyu soktum 8 lık boru yaptırdım arka son susturu performan egzos ve delı ses cıkıodu ama suan sokuk vazıyette kurban bayramından sonra takıcam kısmetse ıstedınız kadar vıdeo cekın usta
|
|
![]() |
|
eyvallah abı saol tevecunuz |
|
![]() |
|
benım egzos da bu berk kardesım
steell sport degerı 350 tl ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 Düzenleyen ahmetsemiz - 26 Ağustos 2011 Saat 19:47 |
|
![]() |
|
peugeot hks leri konuşturuyor youtubedaki videolardan anladığım kadarıyla. benim 1.6 ya hks muffler iyi gider heralde ya da otto filan alcam
|
|
![]() |
|
maşallah abi
|
|
![]() |
|
yakında takılıcak allah nasıp ederse ozaman yollar korksun ses gelıo pasam speedyyyyyyyyyyyyy
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |