![]() |
|
adventureme değisiklik arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selimim25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selimim25
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2011 Saat 04:23 |
ARKADAŞLAR MERHABA ARANIZA YENI KATILDIM ARACIM 2006 MODEL 2.O ADVENTURE ARAÇTA DEĞİŞİKLİKLER YAPMAK İSTİYORUM ARAÇ DA DAHA BIR VIDA BILE DEĞİŞMEDİ ORJİNAL Bİ ARAÇ SATMAYI DUSUNUYORDUM VAZGECTIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 26 Ağustos 2011 Saat 08:29 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
film çek hemen :) partnerlara gore yanlara nıkelajlı marşbiyeller oluyor onlardan tak bırazda bas gozume carpanlar bunlar aşırıya kacma orjınallıgını bozma aracın :) bana göre bu
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bu arada aracın maşallahı var :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
selimim25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selimim25
sağolasın daha 6000 de bayramdan sonra film çekicem baska neler yapabılırız :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ilham vermesi amacıyla sunu paylasayım bu kadar abartıya gıtme ama :)
![]() Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 26 Ağustos 2011 Saat 04:43 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selimim25
:) maşallah ne yapmıs boyle cok alcak bızım buranın kışı buzu bıtmez o tampon bana gitmez :))) kaputu güzel ama
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
:) bi kaç parcadan ornek alabılırsın mesela :) aynalar guzel olmuş farlar aynı sekılde :) benzınlık guzel durmus :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selimim25
evet hos bı arac bırazda ısıklandırma dusunuyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kazasız Belasız... Maşallahı Var Aracın,
Forumdada Maşallah Baya Birikti, Partner ler... Arabaya Değişikliğe Başlamadan Önce Küçük Harflere Özen Göstermelisin... ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 27 Ağustos 2011 Saat 10:10 |
|
![]() |
|
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Maşallah... |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selimim25
sağolun arkadaslar fılm dısında logosuz panjur nerden temın edebılırım bılen varmı?
|
|
![]() |
|
Aramıza hoşgeldin dostum aracı biraz bas jant lastik at hmm film çek perf istiyorsan chiplet
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |