|
Benzin tankı benzin pompası arıza! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 18:35 |
arkadaslar selamlar aracım 306 arızasına cozum bulamadım size sorayım dedim,
araba sola viraj alırken normal, SAGA VIRAJ ALIRKEN SONUYOR , BENZIN IBRESI YARIDAYKEN 1 inci cizgiye düsüyor... benzın pompası sag tarafa yakın,,, acaba pompa havamı cekıyor_? bazen saga virajı alırken soner gibi oluyor düzlüge gecince düzeliyor... acaba benzin tankını soken warmıdır bilgi verebilirse sevinirim.
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eger benzin pompası 106 lar ile aynıysa çok basit bi çubuk bu işlevi görüyor kendi aracımınki bozuldugunda çıkarıp onardılar tekrar takıldı o arada o çubuk biraz yamuldugundan benim arabada eksik gösteriyo full depoda aşagıda kalıyo ibre multemelen seninkide aynı sorundur
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla sorunyu çözemedim ben inşallah arkadaşlar yardımcı olur
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dıncer kardesıme katılıyorum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 0-40 ı 90 a aldım
|
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar sorunum tam olarak arac 306 2.0 16v
simdi bakın benzin koyuyorum 20 lt falan mesela sola viraj alıyorum hersey normal. SAGA VİRAJ AIYORUM arac benzınden KESILIYOR! Tabi akarak virajı alıyor düzlüge gecerkenden HOP ANSIZIN ARAC BENZIN ALIYOR YOL DEVAM:S BENIM DEMEK ISTEDIGIM MERAK ETTIM DEDIM ARABAYI SOLA MEYIL VEREYIM SAG TARAFI KALDIRDIM ARACI CALISDIRDIM (((DOGAL OLARAK BENZN SOL TARAFA AKTI VE 10 ;SANIYE SONRA ARABA SONDU ))) SORUN BENZIN TANKINDA KESINLIKLE BENZIN POMPASI BENZINI CEKMIYOR AMA BUNLARIN BENZIN POMPASI YUKARIDAMI TANK IN ICINDE:S |
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
YANI BENZIN SAGA VIRAJ ALIRKEN SOLA AKIYOR BENZIN POMPASININ BORUSU NASILDIR ACABA HAVA CEKIYOR HORTUMMU WARDIR USTUNDE ACABA SINIR ETTI BENI ARABA OTOMATIC YOLDA VIRAJ ALIYORUM PAT STOP EDIYOR MAKINE :S
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pompanın soketindede sorun olabilir temassızlık olabilir çünkü depo darbe almadıgı süğrece sorun yaşatmicaktır muhtemelen pompa soketi veya pompanın kendisi arızalı
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benzın TANKI PLASTIK BUYUK IHTIMAL BENZIN POMPASININ BORUSU YUKARIDA KALMIS OLABILIR HAFIF BIR BENZIN YATMASINDA TANKDAN BENZINI CEKMIYORDUR HERALDE CUNKU VIRAJ LA ALAKASI YOK!!
ARABANIN SAG TARAFINI KRIKOYLA KALDIR DIM VIRAJ DONERMIS SUSU VERDIM 10 SNYE SONRA ARAC GENE STOP ETTİİ YANI BENZIN SOLA AKIIYOR HERALDE ONDAN POMPA BENZINI CEKEMIYOR HAVA CEKIYOR:S YARIN BIR TANKI SOKTUREYIM INS BULURUZ.
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en iyisi gene odur ama bence pompada sorun var aynı sorunları bende yaşadım ve 4 günde pompa tamamen gitti bidaha yeni pompayla ugraştık
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saol kardes walla benim pompa aynı arıza war benzını yarıdan yukarı tutuyorum vırajda sonmuyor...
bende bu sorun 1 senedır war ama benzın deposu yarıdan asagı olmadıgı surece... yardımın ıcın saol kardesım.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de çeyrek depoya yakın benzinle arabanın sağ tarafını kaldırımda bırakacak şekilde park edince araba çalışmıyor bi kaç kez arabayı iterek kaldırımdan indirip öyle çalıştırdığım olmuştur
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |