![]() |
|
Kendi aracıma film çekebilirmiyim ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2011 Saat 15:45 |
Öncelikle tüm PUG ailesine selamlar olsun
![]() Minik aslanıma film çekmek istiyorum arka kelebeklerdeki filmler kabarmaya başladı ve biraz çirkin görüntüler çıkmaya başldı bunları en temiz şekilde iz kalmadan nasıl çıkartabilirim ve elim değmişkende kapıdaki camlarada film çekmek istiyorum fakat aracımın camlarını nasıl çıkartabilirim ? ve bu işin püf noktaları nelerdir. şimdiden teşekkür ederim :) |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çıkartmak için özel bir su var albayım çok iyi biliyor o suyu tarif eder sana (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
birkaç ay önce focus sahibi olan bir arkadaşım inat etti filmleri kendim çekicem diye bir hayli zorlandı. Tek başına çok zorlanırsın yanına yardımcı al.
Düzenleyen Saleeh - 23 Ağustos 2011 Saat 16:15 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gel bizim esenlere 50 tl ye jilet gibi yaptıralım ...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gel kütahyaya cillop gibi yapalım :D
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Gel buraya cillop gibi yapalım :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
calpsize ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
valla hiç uğraşma derim ver nekadarsa bak manavgattan bir arkadaş gel yapalım diyor.yaptır derim.
|
|
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
ıkımızınkınede flım lazım bana 130 tl ıstıolr partnere 7 cam
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
boşuna para vermeyin polisler yırtıyor.
|
|
![]() |
|
bence sen 1-2 gün aksesuarcıda filmi nasıl çekiyolar izle eğer hiç bilmiyorsan işin zor ben öyle yaptım ve şu anda kendi aracıma kendim çekiyorum filmleri. sattığım son arabama folyo çekmiştim camlarına baya abartmıştım.
camı sökmene gerek yok film yapşkan tarafını kaldır bol cam sil sık ve yumuşak sünger tarzı spatulayla filmin altındaki cam sili aldırt .
sonrada falçatayla kenarlarını düzelt.
ilk başta 1-2 kere bozarsın ama sonra alışırsın...
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
kardesım istanbul maltepede ben cektırdım 2 numara aracıma on numarada oldu 1 saatte bıttı .. 100 tl ...
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
burak gel sen istanbula parası benden kardeşim .. sıkıntı yok hiç uğraşma.. ben seni veliahtım ilan ettim .. aynı benim gençliğim dedim .. ben yaptırcam filmlerini söz ..sen gel yeterki istanbula..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben geleyim mi (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
abi burağı temsilen ben gelebilirim sıkıntı yok :D
|
|
|
![]() |
|
aslında aynı hesap (:
esenlere gidip 50 tl yaptırana kadar maltepede 100 tl olunca yakıtla aşağı yukarı aynı hesaba geliyor (:
|
|
|
![]() |
|
benim veliahtım burak :)) aynı benim gençliğimdeki gibi yaşıyor adam :))) o yüzden dilesin benden ne dilerse ..
![]() |
|
![]() |
|
tamam abi parası neyse veririz
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
ben geleyimmi
![]() |
|
![]() |
|
sadece kelebeğe çekiceksen basit.Arka cama çekemezsin ama imkanı yok çok zor.Filmleri çıkarmak içinde sıcak suyla ısıtıcan camları iyice yavaş yavaş çekip çıkarcan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |