![]() |
|
bagaj kapağından gelen gıcırtı sesi !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2011 Saat 23:58 |
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us iki taraftaki vidayı söktükten sonra bağaj kapağındaki plastik kaplamayı söküyoruz. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us plastik parçanın üstündeki bu demir parçaları gres yağı ile yağlıyoruz ve söktümüz parçayı tekrar takıyoruz. artık gıcırtı sorunu kalmıyor.... |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tebrikler,benimde kaput açılırken ses geliyor bagajda kullanılan kaldırma kollarını heralde yağlamak gerekiyor bunda ne tür yağ kullanmak gerekiyor??
Teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
bu bilgi çok işe yarayacak, teşekkürler..
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
dikiş makinelrinde kullandıkları makine yağı iş görüyor |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Eyvallah Dinçer,sağolasın...
|
|
![]() |
|
ben gres yağı kullandım ama kapalı olduğu için açık biryerdeyse süreceğiniz yer o zaman dikiş makınası yağı iş görür bencede :)
|
|
|
|
![]() |
|
sifremi unuttum ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sifremi unuttum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gres olmaz, ince yag kullanin.Gres toz toplar
|
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Hocam aynı sorun bende de var dediğiniz gibi siyah kapağı söktüm ve o metalleri yağladım ancak gıcırtı devam ediyor.Bagajın sol tarafından geliyor gıcırtı.O metalleri yer değiştirdim olmadı.Sanayiye gittim bagajda boşluk var dediler onu düzelttiler ancak bugün ses hala devam ediyordu.Özellikle E5 de geliyor ses.Tümsekten geçerken her zaman olmuyor.Başka öneriniz var mı acaba ?
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
iyi oldu öğrendiğim, başıma gelebilitesi yüksek...
|
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Bende her zaman olmuyor E5'de geliyor ses bagaj kapağımın sol tarafından gıcırtı sesi.Fikri olan var mı acaba yada çözüm önerisi ?
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
aynı sorundan ben de muzdaribim. yol biraz bozuldu mu bagajın arka sol tarafından ses eksik olmuyor
|
|
![]() |
|
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahh o ses ahhhh, öldürdü beni, gacır gucur, gacır gucur
|
|
2004 model 1.4 motor tiptronik vites 206 (LPG/benzin)
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
hocam teşekkürler aynı sıkıntı dan müzdaripiz.geçenler kurban için yatırdım koltuğu meğerse koltuklar sesin az gelmesine sebepmiş.aman bir ses var kendi sesim duyulmuyor
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
alın bendende o kdr:( bagaj fitillerine kadr değiştirdim gene kesilmiyo
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
Gıcırtı her zaman gelmiyor bende , örneğin tümsek geçerken gelmiyor ama E5 yada Tem'de asvalt bozulduğunda sol bagaj kapağı tarafından metal gıcırdaması geliyor.Üstte arkadaşın yaptıklarını 3 kez yaptım ses yine gelmeye devam etti.En son o metal kısımların üzerine sünger koyup sol tarafı bantladım bağaj kapağında ki siyah kısım biraz zor oturdu yerine ama oturdu :) Bağaj kapağında ki arka fren lambasının olduğu yerde boşluk var oraya da sünger koydum.Sanayide de bir ustaya götürdüm bagajın her yerine bi sprey var ondan sıktı bagaj kapağında boşluk var ondan olabilir dedi fitili ufak kesip araya bir kablo koyup boşluğu aldı ama ses kesilmedi :)
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
ben şu şekilde haleltim. bagaj kapağının yanlarında ki plastik takozların şasede değidiği yere bir tarafı yapışkanlı 4mm lik plastik takoz yapıştırıdım. 4-5 ay gidiyor boyle sonra tekrar yapıştırıyorum. (ben bilgisayar kasasına yapıştırılan ayaklardan kullanmıştım.)
|
|
![]() |
|
Bu dediğiniz takozu İlk mesajda ki resimde görünen Siyah yuvarlak plastiklerin bağajı kapatırken karşılık geldiği yere mi yapıştırıyorsunuz ? Sizde de metal gıcırdaması mı oluyordu ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |