![]() |
|
PEUGEOT 306 Platinum 1.6 Dereceli Eksantrik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cell-cuq ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2011 Saat 19:03 |
Arkadaşlar 306 platinum 1.6 ben aracıma dereceli eksantrik koymak istiyorum napmam gerek? 1.Yazılım yüklenmesi gerek nasıl yapıcam? 3.Dereceli eksantikte kaç bg yükselir ortalama? 4.Maliyeti ne olur? 5.Zararı olurmu? 6.LPG varsa eksantrik takmanın bi anlamı warmı yokmu yada LPG war yok bişey ifade edermi? Düzenleyen cell-cuq - 19 Ağustos 2011 Saat 02:07 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence İlk Önce Kendini Tanıtmalısın...
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
cell-cuq ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17353&title=selamlar Tanıttım :) |
|
![]() |
|
Tanıttım :) |
|
![]() |
|
eee Kimse bişey yazmicak mı ?
|
|
![]() |
|
eSeRKaNe ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: İst-Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Konuda bilgim yok fakat bilen biri cevap yazacaktır
![]() |
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
Sinancan.bjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: İST, Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sinancan.bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla benimde bu konu hakkında bi bilgim yok serkanın dediği gibi bilgi sahibi olan cevap verecekdir
![]() |
|
![]() |
|
Makıne zaten 1.6 8V 90 bg makıne. buna yazılımdır derecelı eksantrıktır vs cok bır guc katmaz dıye dusunuyorum. Bu eksantrıklerde de farklılıklar olur. Bazılarında rolantı sakindir bazılarında dalgalı calısır. Senın motorun ıcın eksantrık varmı onuda arastırmak lazım... Gercı olmasada bazı ustalar orjınal eksantrıgın derecelerını degıstırıp performans tıpıne cevırıyorlar. Ayrıca bu durumda yakıtın haddı hesabı olmayacak... Derecelı eksantrıklı olupta lpg takılmıs bır arac hıc gormedım. Sakın rolantı olursa bır problem olmaz gıbıme gelıyor ama dalgalı rolantılerde belkı sıkıntı dogabılır bılemıyorum
Yazılım ıstıyorsan bızım sponsorumuzdan destek alabılırsın. Ama unutmakı atmosferıkte harcayacagın paraya oranla guc alamazsın...
Ama bence bu kadar para harcayıp ugrasacagına ufak caplı bır turbo uygulaması yaparsan hepsınden daha faydalı olur dıye dusunuyorum. Dusuk devırde uretecegın torku atmosferıkte uretemezsın. Hem lpg ıle yıne kullanılabılır. Basmazsan fazla yakıtta yakmazsın...
|
|
![]() |
|
İyi güzel diyorsunda ben çok fazla bir güç istemiyorum sadece ara hızlanmalar biraz daha seri olursa iyi olur yani rolentide sallama yapsın o sorun değil devri biraz yüksek tutarız sorun kalmaz ama LPG de dereceli eksantrik olurmu bilemiyorum bana 15,20 bg kazandırsa yeterli ve şunuda söylemek istiyorum Turbo araçta LPG olmaz diye biliyorum ben
|
|
![]() |
|
Kım demıs turboda lpg olmayacagını ??? Pıyasada lpg takılmıs turbolu subarular gezıyor. Turbo motorda lpg ıle bır sıkıntı yok.
Esas derecelı eksantrıkte lpg ıle sıkıntı cıkabılır. Denemek gerek. Ayrıca rolantı devrını ayarlamak oyle kolay degıl. Karburatorlu motor degıl kı bu???
![]() Soyle dusun.
Atmosferık ve turbolu olarak 120 bg e ulastıgını dusun.
Turbonun dusuk devırde uretecegı torku atmosferıkte alamazsın... Düzenleyen CeCoLi - 19 Ağustos 2011 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bencede al turbo tak, pistonları da segmanlarıda ona göre güçlendir, tabi ihmal edilen bişey daha var oda fren sistemi. frenler aracın gücüne göre yapıldığı için aracın gücünü arttırdığında frenler yetersiz kalacaktır. birde fren sistemini elden geçirdin mi tadından yenmez.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Derece olayini anlatan guzel bir video:
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
ben olsam 1.6 8V araca dereceli takmaktansa ona harcayacağım parayı üzerine koyar 206 1.6 16V 110 hp alırım onada bir chip yazılımı güzel bir hava filtresi 125 hp yakalarsın.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Yok abi ya benim arabaya yapmam lazım bunu arabamı seviyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |