![]() |
|
206 tavsiye ve bir kaç soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 22:08 |
|
Merhaba arkadaşlar, burada değerli fikirlerine ihtiyaç duyduğum kişiler olduğuna eminim.
Linkteki arabayı almak istiyorum ama bir kaç sorum var, mesela bu araçda ön göğüste 2006 ve üzerinde ortadaki 4 lü flöşör ve merkezi kilit düğmesi var ikiye bölünmüş halde, sağ taraf kilit, sol taraf 4 lüler. Ama bunda tek parça var, bu benim o beğendiğim ikili şekle dönüşebilir mi? ayrıca araçta kaset çalar var, bunun yerine cd çalar alsam olur mu? sonra olarak 18000 e kadar indi, lütfen fikir verin nasıldır bu araç?
|
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ilk sorunuz uğraştırır gibi geliyor, cd çalar alsanız olur 200 tl civarı pioneer işinizi görür.
|
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
1.Soru: 4lü flaşörün yanındaki kilit düğmesi 2005 sonrasında var diye biliyorum. Forumda deneyen arkadaşlar olduysa daha ayrıntılı bilgi verirler. 2.Soru: Blaupunktlar köşelerdeki deliklere ince bir demir sokularak hemen çıkarılabiliyor diye biliyorum. Onun yerine güzel bir poineer iş görür.
|
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
peki sence bu araç nasıldır değer mi?
2006 model x-design alacaktım, bomboş bir araba, sonra bunu gördüm, hemen hemen fiyatları aynı, yani 2006 model boş bir araç almak mı 2004 model dolu bir araç mı sence?
|
||
![]() |
||
|
peki sence bu araç nasıldır, eder mi 18bin lira? konfor olarak diğer 206 lardan daha farklı diyorlar? var mı doğruluk payı sonra olarak 2006 x-desing mi (2 airbag cd çalar), yoksa 2004 xt mi (8 airbag abs. sensörler, elektirikli aynalar, kararan ayna vs.vs)
|
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
bence dizel araç alırken en önemli hususlardan birisi belkide en önemlisi aracın kilometresi. 68bin kilometrede 2004 model bir araç için çok iyi kilometre. Eğer "kilometre orjinalse" fiyat bana normal geldi. Üstelik XT modeli ve boyası yok yazıyor. Bence makul.
|
||
![]() |
||
|
Açıkçası ben ilk önce motora bakarım. Aldıktan sonra durmadan sıkıntı çıkarır mı bana diye. Daha sonra konfora bakarım. 2006 x-design'ın linki varsa ona da bakıp karşılaştıralım
|
||
![]() |
||
|
x-design burda
Sadece baskı balata değişmesi gerekiyormuş, ek olarak üzerindeki lastikler yok değişmesi gerekiyormuş
|
||
![]() |
||
|
iki araçta gayet güzel ve temiz görünüyor. ama bana sorarsan ikisi arasında hangisini alırdın diye, ben kilometresi daha düşük olmasının yanında dolu bir model olan 2004 XT 'yi alırdım. Konfor ve güvenlik sizin içinde önemliyse 2 airbag olan yerine 8 airbag olanı almak daha mantıklı duruyor. Bu arada XT'nin döşemelerini çok beğendim :)
|
||
![]() |
||
|
işte bende onu düşünüyorum, birisi 90 bine dayanmış diğeri ise 60 binlerde, sonra x-design'da baskı balata değişmesi lazımmış onu açıkça söyledi, nereden baksan 600 lira, ama xt de çok hoş görünüyor, döşemeler dediğin gibi çok güzel ama tek derdim cd çalar ve ortadaki ikili düğme :) onu nasıl yaparım bu konuda hiç bilgisi olan yok mu
|
||
![]() |
||
|
ya abicim kaset çalar çıkartılıp yerine CD çalar takılabilir, bunda hiç bir sıkıntı yok. takma kafanı:) Ancak 4'lünün yanındaki kilit düğmesinden emin değilim. Bence düşünmeden masrafsız XT'yi al derim.
|
||
![]() |
||
|
allah razı olsun fikirlerin için, bu arada xt ve feline diğerlerine sağının solunun daha tıkırtısı az olan ve kapı yanlarında çelik koruma olan modelmiş? doğru mudur?
|
||
![]() |
||
|
amin cümlemizden.
öyle bir şey olduğunu ilk defa duyuyorum. Feline'de dış görünüş olarak geniş ızgaralı ön tampon var ve tampon çıtalarıyla yandaki çıtalar gövde renginde olur. İç donanımı ise dopdolu bir araçtır. Ancak kapı içlerinde çelik bar olayında bir fikrim yok. Düzenleyen Saleeh - 17 Ağustos 2011 Saat 23:11 |
||
![]() |
||
SelintiGazer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bana biraz tuzlu geldi hocam pazarlık ta olabilir ama sana tavsiyem acele etme iyice arastır.
|
||
Dünyaya 3G'yi biz öğrettik. G'eldikleri G'ibi G'iderler. Mustafa Kemal Atatürk
|
||
![]() |
||
|
hmm bak şimdi aklımı karıştırdın, ama zaten bakıyorum 1 aya yakındır doğru düzgün 206 yok, bu arada özellikle kırmızı istiyorum,xt iyi değil sence?
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
1 bun aracı bize sormak yerine plakasını tramere sor
2 teyp en kolay şey düşündügün rakama göre navitech den alpine in-dash e kadar çeşit var 3 bu paraya daha dolu modeller alınabilir(jant vesaire gibi) şaet benzin düşünürsen forumdan bi arkadaşımızın aracı var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-65-000-kmde-en-dolu-206-56490903/detay/ forum üyesi olan birilerine bi güzellik yapıcaktır |
||
![]() |
||
|
selamlar, tramer işi zaten temiz çıktığı için bu iki araç arasında kaldım. ben orjinal teybi olur mu diye merak ettimi, son olarak günlük ev+iş 70-80km yol yapıyorum ve c.tesi pazar gezerim, bu nedenle benzinli düşündüğüm son şey, ama araç çok güzel görünüyor, dizel olsa yarın sabah alırım kesin. |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
yakıt işi birazda kullanımla alakalı bende 1,4 106 xr var 200 tlye 750 800 km yapıyorum sakin kullanımda
oda eksoz vesaire oldugu halde ama tabikide gene sizin kararınız önemli olan |
||
![]() |
||
|
o zaman çok iyi yakıyor aracın, ben 1.4 207 trendy buldum 20 civarına ama tereddütlerim var, çok yakmasından endişe ediyorum, günlük 50 km çok rahat yapıyorum, 20 liralık mazotlo 120-130km gitmek varken neden 20 liralık benzinle 50 km gideyim diye düşünüyorum, yanlış mıyım?
|
||
![]() |
||
|
bu hesaba bakarsanız sonuna kadar haklısınız ama benim hesabımda şöyle
dizel 1 arıza verdimi yakıttan yaptıgınız karı motora harcarsınız |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |