|
depo kapağını açamıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sedatakyildiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: taşucu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedatakyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 13:47 |
slm arkadaşlar 2006 407 im var dün motorin aldıktan sonra bugün depo kapağını açmaya çalıştım ama açılmıyor zorladım kapıları açıp kapadım ama açamadım başına gelen arkadaş varmı yardımcı olacaklara slmlar
|
|
407 1.6 HDi Executive
1996 |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kapağın neresi açılmıyor.
dışdaki kapak mı yoksa içindeki dönen kapak mı?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
sedatakyildiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: taşucu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedatakyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
dıştaki kapak açılmıyor...
|
|
407 1.6 HDi Executive
1996 |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iç kapagın plastiği sıkışmıştır muhtemelen ama kilitin takılmış olma ihtimalide var
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dışdaki kapak sustalıdır, eğer sustaya kapıyı kitlediğinde elektrik kapağın kilidine gitmiyorsa aç kapa yapmıyor olabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |