![]() |
|
Garanti süresini uzatmalı mıyım sizce ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2011 Saat 21:04 |
Merhaba arkadaşlar;
Aracım 2010 Mayıs ayı çıkışlı ve 8-9 ay daha garantisi mevcut.
Peugeot'un yakında başlattığı bir kampanya var belki görmüşsünüzdür.18 ayı doldurmamış araçlar için ;
390 tl civarı bir ücret ödeyip garanti süresini 1 yıl
veya
590 tl ücret ödeyip garanti süresini 2 yıl daha
uzatma imkanı veriyor.
Ben de gerek 2 yıl daha kafam rahat olsun diye gerekse 2-3 yıl içerisinde araç değiştirme olayım olursa bunda da bana ve alıcıya avantaj sağlayacağı için garantimi 2 yıl uzatma düşüncesindeyim.
Sizce 590 tl 2 yıl+ garanti veya 150,000 km garanti için değermi ,yapayımmı_?
(Mantıken düşündüğümüz çok büyük aksilik olmadığı müddetçe zaten araçlar ilk 2 yl bir arıza çıkartmıyor pek bu yüzden ilk iki yıl garantisi pek bir anlam ifade etmiyor gibi ancak 3. -4. yılda ilk iki yıla oranla biraz da olsa fazla risk var diyebiliriz.)
(Garantinin kapsamlarını ve avantajlarını az çok biliyorsunuzdur o yüzden bahsetmedim ama peugeot asistans ,konaklama ve araç tahsisine kadar uzanan geniş bir alanı kapsıyor.) Düzenleyen Emperor905 - 16 Ağustos 2011 Saat 21:08 |
|
![]() |
|
SelintiGazer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence değer hocam. Çok yol yapıyor musunuz ?
|
|
Dünyaya 3G'yi biz öğrettik. G'eldikleri G'ibi G'iderler. Mustafa Kemal Atatürk
|
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Yok çok fazla yol yapmıyorum ama ailemle birlikte şehiriçi ve şehirdışı yine gidiyoruz tabi biyerlere.
Aylık ortalama 1,000 km ile 1300 km yol yapıyorum diyebilirim.
Bir de beni düşündüren sadece araca olan güven meselesi değil bence yollarımız adam gibi olsa bu araç zamanında bakımlarını yaptığım takdirde 10 yıl arıza çıkartmaz ama biliyorsunuz Tr.'de yollar vs. ler şartlar biraz Avrupadan farklı yani..
|
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
garantı sart km yap yapma asıl sorun bu makınalar kul yapısı her an her yerde hersey olabılır malum araclarımızın yedek parca fıyatları pahalı bence dusunme yaptır rakam cokta ucuk degıl yarın dıreksıyon pompası arıza yapsa masraf ne olur bı dusun
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Evet haklısınız ben de öyle düşünüyorum..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bencede yaptır kafan rahat olur
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ımkan varsa yaptır derım hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Kredi kartına taksit imkanı da olduğundan kısmetse gidip yaptırıcam yakında.
Görüşleriniz için teşekkür ederim zaten hemen herkes benim gibi düşünüyormuş,sağolun..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynen saglık lı olan bu bence goruslerımızı sunduk takdır sızın artık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Dün servise gidip garantimi 2 yıl daha uzattım.(8 ay kalmıştı +24 ay toplamda 32 ay olmuş oldu) Bana telefonda arayıp sorduğumda ortalama fiyat olarak 600tl demişlerdi ancak kdv olayı da varmış toplamda 707 tl gibi bir rakam çıktı belki az bir rakam değil ama 2 yılı düşününce çokta abartı değil gibi.
Bu mesajı da garanti uzatma olayından yararlanmak isteyen arkadaşlar için üç aşağı beş yukarı fiyat bilgisi olması açısından yazdım.
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Maddi imkanınız müsait ise,yaptırmanız avantajınıza olacaktır elbette.
Yeni araçlar dahi ummadık arızalar açıp,büyük masraflara sürükleyebilir. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |