![]() |
|
acil..kaza ve tutanak hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 21:58 |
değerli peugeot ailesi herkese hayırlı ramazanlar.ana yolda ilerlerken tali yoldan bir bayan sürücü beni görmeden sağdan çıkarak sağ arka kapıdan başlayarak arka tampona kadar vuraraktan olay başladı...etrafında bir sürü hadiseyle devam etti.benim bir sorum var ben bu bayan arkadaşa güzellik yaparak trafik çağırmadan kendi aramızda helletmeyi önerdim.(ki ehliyetini daha emniyetten almamış).kaza tutanağı tuttuk , gerekli evrakları tamamladık.bugün sabah itibariyle arabamı karşı tarafın sigortasının üye oldugu sanayide bi yere bıraktım.eksper gelip rapor hazırlayacakmış.ona göre yapılacakmış.usta yapımın 2 ile 3 gün arası tutacağını söyledi.şimdi size sorum eksper ne kadar sürede geliyo bugün tüm gün gelmedi ? yarın gelir mi ? yada başından böyle bi olay gecen arkadaş varsa eksperler ne kadar sürede ustaya ulaşır ?
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En fazla 48 saat içinde eksper işi bitmiş olur. Yani yarın gün içerisinde mutlaka eksper giderek kararı verir. Ama şunu sakın unutma. Ustayı çok ama çok iyi sıkıştır. Eksper elinden geldiğince ucuz yırtmaya çalışacaktır. Ustanın bu durumda ekspere baskı kurması ve olayı abartması gerçekten çok önemli.
|
|
![]() |
|
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
ustaya durumu güzelce anlattım bende öğrenciyim dedim çalışmamın ve babamın destek çıkmasıyla alınmış bi araba oldugunu söyledim.yaz okulunda oldugumu ve perşembe günü bursaya gideceğimi söyledim oda anladım tamam dedi.bugün iki defa aradım gelmedi dedi.eksperden sonra birde tramer olayı varmış.usta benim haklı oldugumu ve ödeneği beklemeden işe başlayacağını söyledi.yarın tekrar arayayım o zaman ben en iyisi.zaten şuan güvenmekten başka çare yok gibi gözüküyor
|
|
![]() |
|
Keşke daha önceden haberimiz olsaydı. Sende Ankara dasın usta konusunda yardımcı olurduk elimizden geldiği kadar sana. Aramızda çok iyi ustası olan arkadaşlar var. Ama artık olan olmuş belkide senin usta diğerlerini bastıracak kalitede iş yapar bilinmez.
|
|
![]() |
|
Çok geçmiş olsun kardeşim bulunabildiğin kadar aracının başında bulun bence yapılırken
|
|
![]() |
|
benimde aklıma hemen danışmak geldi buraya ama sonradan sabah halledeyim hemen dedim ve karşı sigortanın üyesi oldugu bi yere yaptırmak gerekiyomuş sanırım ?
|
|
![]() |
|
ahh kardeşim keşke yaa :((( önümüzdeki 3 gün çpk önemli sınavlarım var tamda zamanına denk geldi :( hani bişey ters gittimi her şey üst üste gelir ya o cinsten
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
öncelikle geçmiş olsun exper gelip baktıkdan sonra birde tramer raporunu bekliyosun o rapor geldikden sonra işlemler başlıyo eksper 2 3 güne geliyo 1 2 günde tramer raponun gelmesi sürüyo yani benim kazada böyle olmuştu 1 hafta sonra başlandı araca
|
|
![]() |
|
çok saolasın kardeşim , inşallah bir an önce gelirde yapıma başlanır artık stres bastı bide beni
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
aracı bıraktıgın yerlede alakalı bu babamın aracını tanıdık yere götürdük adamlar ekxperleri tanıyomuş 2 saat sonra geldi adam baktı başlayın dedi
|
|
![]() |
|
verdiğim yerde gün içinde gelecek dedi ama gelmedi , arabanında yapılması lazım bi an önce ve şehir dışına çıkacak :(
|
|
![]() |
|
bazen oluyo öle eksperler tanıdıkları samimi olduklarına daha önce gidiyo muhtemelende böyle bişey olmuştur ondan gelmemiştir
|
|
![]() |
|
eyw kardeşim çok sağolasın bilgilendirdiğin için
|
|
![]() |
|
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana tekrardan çok geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun,Expere bide kendin ulaşmayı dene ben kaza yaptığımda bildirimden sonra msj olarak bana atanan experin adısoyadı ve numarası gelmişti aradım dedim ne zaman gidersin falan dedi bana daha ulaşmadı bende dedim ulaşmış şirketinizi aradım tamam dedi o gün gelmişti :)
Düzenleyen Platinium - 16 Ağustos 2011 Saat 01:10 |
|
![]() |
|
şimdi kardeşim bu karşı tarafın sigortasının eksperinin bilgilerini bana mesaj olarak atmalılar mı diyosun ? yada ben o sigorta şirketini mi arayayım direk?
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla birazda sigorta şirketiyle alakalı bir durum olabilir bana bildirim yapıldığı gün karşı tarafın sigortası attı msj. sen istersen net bir bilgi almak için sigorta şirketini ara,tramerede girip şase numaranla falan sorgulama yap bakalım tutanak oaraya aktarılmışmı hemen aktarıyolar bazen
|
|
![]() |
|
tamam kardeşim yarın s,gorta şirketini arıcam.çok teşekkür ederim sağolasın
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
geçmiş olsun arkadaşım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |