![]() |
|
Gaz pedalının altından birşey vuruyor ayağıma? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep taylan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 19:13 |
Bugün evime gelirken son 100 metrede farkettim, gaza ya da frene, ama sanırım gaza bastığımda frenin altındaki ayak basılan zeminden bir parça ayağıma vuruyor. sanki çocuk annesinin karnını tekmeler ya, onun gibi bir parça ayağımı tekmeliyor. bir de kaşıkla şişeye vuruyormuş gibi de ses çıkarıyor. Anlayamadım nedir, bu konuda fikri olan var mı?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz pedalının altında bır parca var zeynep hm . sıyah plastık o vuruyordur anlasılan ..
mahs dıp ggaz mı gıdıyorsunuz :) ama ses frene basınca gelebılır balata ve dısklerden kaynalanır |
|
![]() |
|
Ayrıca çocuğun Anne karnını tekmeler gibi benzetmenzden pek bir şey anlaşılacağnı sanmam çoğumuzun karnını tekmeleyen olmamıştır heralde :)
|
|
![]() |
|
zeynep taylan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok yavaş giderken (10-15km/saat civarı) oldu bu. ve gaza çok hafifi basıyordum. hatta kenara çektim. direksiyonu oynattıkça falan da oluyordu. neymiş ki o plastik? neden vurur?
|
|
![]() |
|
bence o fren olmasın yaa gazda vuracak birsey yokki....
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
muhtemelen disklerde felan bi sorun vardır diye tahmin ediyorum pedalın orda öle ayaga vuracak bişey yok
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
kardeş tabladanda geliiyo olabilir bendede aynı sorun var gaz pedalının altında hafif cukurlardan yada staplize yoldan gıderken daha da hissettiriyo |
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Pas pas takılıyo olabilir pas pası çıkarıp sürün değişme varmı ?
|
|
|
|
![]() |
|
Aynı şeyi ben söyelecektim,benden çok yaşa... Benim araçda aynı şey başıma geldi,ayağıma bişey takılıp duruyor,gaz pedalında acayip bir sıkıntı yarattı,inanmazsını yolcu tarafının paspası beni tarafa geçmiş burun tarafından nasıl yürüdü oraya anlamıyorum...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
Evet, fren pedalının altında. Hayır pas pas değil. Alttan sert bir parça ayağımı yükseltecek seviyede ayağıma vurdu birkaç kez. Sonra olmadı bir daha. Ama ilginç geldi. Çünkü paspası kaldırdığınızda altta öyle bir parça yok?
|
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
zeynep hanım birde hızlı giderken deneyim rampa aşagı 100km/h geçin frene basın bir ses duyucaksınız bir takırtı aynı zamanda fren pedalı vurucaktır aracınızın sorunu balatalar ve aynalar bitmiştir iyi bir fren ustasına göstermenizi tavsiye ederim balatalar ve aynaların degişmesi gerekebilir.
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
bencede balatalar bittiyse aynalara yapışır buda fren pedalında vurmaya sebeb olur.siz frenden ayagınızı çekseniz bile balatalr bitikse aynalara yapışır vurma yapar fren pedalına |
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
onurrr41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Konuyu hortlatıyorum ama bahsettiğiniz şey fren pedalında değil. Fren pedalının tam altında direksiyonu sağa yada sola çevirince ampül kesme sesine benzeyen bir "tık tık" sesi çıkıyor.
|
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
![]() |
|
yakup5353 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2024 Konum: ticaret Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yakup5353
Merhaba bu sorun ile alakalı bir çözüme varabildinizmi ?
Aynı sorun bende var ancak tarif edemiyorum ustaya
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |