Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - navigasyon cihazı yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

navigasyon cihazı yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gökhan_S Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1983

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: navigasyon cihazı yardım
    Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 23:56
arkadaşlar navigasyon cihazı almak istiyorum,esas kullanma alanım şehirler arası yolculuk ta acaba bana detaylı yardım edermi?faydalımıdır? uzun km.yapacagım için yollarıda tam olarak bilmiyorum beni varış istikametine sağlıklı bir şekilde götürürmü? hangi markayı tavsiye edersiniz?
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 00:03
Sanki bu tarz bir konu açılmış tı sen mi açmıştın bilmiyorum ama:)

Bende Navitech B432 Primo var memnunum hiç yolda bir çare bırakmadı beni tavsiye ederim. Faydalı bir alet kesinlikle al (marka olarak değil konsept olarak faydalı bir buluş) kimseye danışmadan dilediğin gibi gezebiliyorsun

Bu arada ekran boyutu 4.3" olup fiyat olarak 200-220 tl arasında bulabilirsin elektronik mağazalarında.

Düzenleyen mustafa_uslu - 15 Ağustos 2011 Saat 00:05
Yukarı Dön
Gökhan_S Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 00:10
arkadaşlar yaşadığım bu ağrı vilayetinde bir çok şeyden mahrum oldugumuz gibi aklıselim insanlardanda mahrumum,benim fikrim.teknolojiden ve nimetlerinden faydalanamıyoruz.buraya teknosa 2 ay önce açıldı,gene bugun gittim cihaz hakkında bilgi almak için ,magazada 2 tane personel var arkadaş bekle bekle delirdim,burda size sorduğumu onlara soracam bilgi alamıyorum.bilmiyorlarr.belki bazı şeyleri burda tekrar tekrar soruyor olabilirim affederiniz artık.
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 00:14
vallaha navigasyonlar ilden ile fark ediyo her ilin tüm yolları yok şaet navigasyonun gösterdiği yolda çalışma varsa ve başka bi yere girerseniz o yoldan tarife dewam etmiyo yeni benim bindiğim araçdaki öyleydi diğerlerini bilmem
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 00:18
yok sorun değil önceki konuna güncel diye birşey yazarsan herkes cevap dökecektir:)
Şimdi şöyle söyleyeyim, en faydalı bilgi olarak benim hatırladığım kadarıyla: başarsoft harita olsun (güncelleme sıkıntısı olmasın), igo işlemcisi olsun (en yaygın kullanılan), işlemcisi 500 mhz veya üzeri olsun (bilmiyorum çok farkeder mi ama hızlısı iyidir:) )
Aklında bulunsun UI denen kullanıcı arabirimi çok önemli, tomtom, navitech garmin gibi firmalar bu işi iyi biliyor fakat bir arkadaşımın navking cihazı var bir güncelleyelim dedik burnumuzdan geldi o yüzden bu tarz sıkıntılar yaşamamak için dikkatli olmalısın.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 00:24
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

vallaha navigasyonlar ilden ile fark ediyo her ilin tüm yolları yok şaet navigasyonun gösterdiği yolda çalışma varsa ve başka bi yere girerseniz o yoldan tarife dewam etmiyo yeni benim bindiğim araçdaki öyleydi diğerlerini bilmem

Hocam mesela benim kullandığımda o sıkıntıya hiç denk gelmedim, yanlışlıkla, veya çalışma olmasından dolayı saptığım anda yeniden hesaplanıyor deyip bir kaç saniyede alternatif çizmeye başlıyor. Ki arkadaş uzun yolda kullanacaksa anayollar ve şehirler arası yollar eksiksiz vardır diye tahmin ediyorum.
Yukarı Dön
Gökhan_S Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 00:29
Orjinalini yazan: mustafa_uslu mustafa_uslu Yazdı:

Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

Hocam mesela benim kullandığımda o sıkıntıya hiç denk gelmedim, yanlışlıkla, veya çalışma olmasından dolayı saptığım anda yeniden hesaplanıyor deyip bir kaç saniyede alternatif çizmeye başlıyor. Ki arkadaş uzun yolda kullanacaksa anayollar ve şehirler arası yollar eksiksiz vardır diye tahmin ediyorum.

evet kardeşim,uzun yol da faydalı olup olmadığı önem arz ediyo,şehiriçi kullanmak sıkıntı zaten burda varacagım en uzun mesafe 2 km.
Yukarı Dön
g-demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı g-demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 00:42
1 sürekli ücretsiz güncellemesi olsun
2 işlemcisi hızlı olsun ki sen hızlı sürerken de hesaplamaları sana yetişebilsin.

ben 5800xpress music telefondan kullanıyorum ondan bile çok memnunum. çok işine yarar
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 00:44
O yüzden başarsoft harita dedim, mesela google ın harita sitesi var ya, maps.google.com, burada başarsoft harita kullanıyor (bkz:sağ alt köşede) bazen teleatlas da görünse de ağırlıklı başarsofttan faydalanıyorlar.
Yukarı Dön
Gökhan_S Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 01:10
teşekkürler arkadaşlar faydalı oldu.bi sorum daha var şimdi benim ön sol tekere haftada bi hava vurduruyom,diger tekerler normal sizce ne olmuştur
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 01:11
Arkadaşlar Navigasyonda bellek daha önemlidir. qualcomm 72xx serisi 528mhz işlemcili pdada primo 1.3 3d kullanıyorum cayrı cayır. Aynı zamanda piranha neo var sirtstar 500mhz işlemcili onda igo8 sıkıntılıydı. primo 1.2 yükledim daha yi oldu 1.3 3d denemedim açıkçası bellek yetmeyecektir. Bu tarz cihazlarda bilgisayardaki gibi ram ve hdd olayı var ram olarak 128mb altı almayın ilerde harita poi v.s güncellemelerde sorun yaşarsınız. flash bellek (yani hdd si) 2gb bile olsa yeter . En baba yazılım 500-600mb yer tutar.

Mümkünse içeriisnde Nav N Go yazılımı olsun . İgo8-primo v.s gibi. En yaygın güncellemeler navNGo serilerinde oluyor. Harita güncelleme işi sana kalmış artık çoğu marka ömür boyu gücelleme veriyor ama ben navigasyon forumlarını kullanıyorum.

Ekran boyutu sana kalmış yine. 3.5 - 4.3 - 5.0 - 6.0 - 7.0 hangisini beğenir ve uygun gelirse al sana bağlı.

Eğer çok kullanacaksan garantisi uzun markaları seç. İyi markada olsa 2 sene sonra bişi olduğunda sana patlar. İyi diye çok para verirsin bozulur atamazsın yaptırcam diye yine çok para verirsin.

Alırken kesinlikle araç adaptörüne ve araç tutacağına bak kontrol et eksiksiz olsun ve universal ekipman almaya çalış bişi olduğunda daha kolay tedarik etmek için.

İnterneti araştır derim hepsiburada-vatan v.s sitelerde uygun fiyatlı ürünler oluyor. Bulnduğun çevrede servisi olabilecek bi ürünü uygun fiyata bulursan online al derim. Yaklaşık 3 yıldır navigasyonun içindeyim herşey için yardımcı olurum.

Düzenleyen Alicilik - 15 Ağustos 2011 Saat 01:19
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 01:18
Igo8 in açılış için bunu tasarlamıştım. :D Primoda daha denemedim

Yukarı Dön
Gökhan_S Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 02:03
Sırıtma
Yukarı Dön
Gökhan_S Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 02:13
peki x ilinden y iline gidecek olsak onu önceden navigasyonda ayarlayıp gidebiliyozmu
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 02:26
evet Gökhan istediğin şekilde planlayıp tek tek hangi caddelerden kaç km süreceğini görebilir, simülasyon yaptırabilirsin. hatta tavsiyem şöyle yap git bir kaç tanesini mağazada dene gör, kullanımında kendini rahat hissediyorsan al:)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 02:27
:D ben sana primo sürümünden örnek veriyim.

Sen kırklarelindesin hakkariye gideceksin. Uyduya bağlanmadan da haritayı inceleyebilrsin. Şimdi açtın aleti başlangıca kırklarelini koydun hedefinde hakkari . Sana bir rota çizer(ilk ayarın nasılsa) Sen bunu beğenmedin. Buna diyorsn bana başka rotalar çiz bu sana çıkartıyor. Ekonomik - kısa - Hızlı - CO2 tüketimi - Kolay diye bir sürü yol çiziyor sana uygun olanı seçiyosun sana haritayı çıkartıyor. Bakıyorsun. Yola mı çıktın. Hiç doknmadan sadece uyduyu aktif ediyorsun. Uyduya bağlandığı an olduğun yere geliyor ve rotayı ordan devam ettiriyor.
Ekstra olarak yolda uğramak istediğin yerler varsa sıra ile onları giriyorsun rotayı ona göre çiziyor. Yol seçeneklerini azaltabiliyorsun(stabrize-paralı-gemi yolculuğu gibi )
İlk defa kullanacaksan alet sana çok basit gözükecek sonradan o kadar özelliği olduğunu göreceksinki çok hayran kalacaksın. Zamanla güncelledikçe daha da hayran kalacaksın emi ol :D

İlk kullandığımda igo8 vardı. Yollar düz harita tek renk Poi(bilinen noktalar) az, rotalar kısıtlı. Şimdi herşey 3d binaları dağları 3d görüyorsun. Arabanı seçebiliyorsun . sesler daha kaliteli . Radar ekleme fln daha kolay. Rota seçenekleri çok fazla.

Bi kullanmaya başla bırakamazsın. Ben şimdi google earth den radarları bulup ekliyorum biraz zor iş ama iyi oluyor :D
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 02:44
Ben de teknosa dan  NAVKİNG MAXİ HD X10 marka ve modelde bir cihaz almıştım. Sanırım 180 liraydı. 5'' ekran var. 533 MHz işlemci, 128mb ram, 2gb dahili bellek var. Aslında ürün Route 66 programıyla geliyor ancak ben istediğim navigasyon programını kullanıyorum. Forumlar zaten program ve harita kaynıyor. Bazen primo bazen Myway bazen de igo8 :) Adamlar menü koymuşlar istenilen programın çalıştırılabilmesi için. Cihazı ben beğenerek kullanıyorum. Tavsiye ederim. 
Yukarı Dön
Gökhan_S Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 02:45
Thumbs Up
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 03:15
2 soruna cevap olarak muhtemelen civi gibi bişeler saplanmıştır ve yerinden çıkmadıgından az hava kaçırıyodur bundan dolayı devamlı hava basmak zorunda kalırsın
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 03:22
Orjinalini yazan: kapagan kapagan Yazdı:

Ben de teknosa dan  NAVKİNG MAXİ HD X10 marka ve modelde bir cihaz almıştım. Sanırım 180 liraydı. 5'' ekran var. 533 MHz işlemci, 128mb ram, 2gb dahili bellek var. Aslında ürün Route 66 programıyla geliyor ancak ben istediğim navigasyon programını kullanıyorum. Forumlar zaten program ve harita kaynıyor. Bazen primo bazen Myway bazen de igo8 :) Adamlar menü koymuşlar istenilen programın çalıştırılabilmesi için. Cihazı ben beğenerek kullanıyorum. Tavsiye ederim. 

Ya bir abimizin arkadaşı (biraz garip bir kişilikti) aynı cihazı almış update edip yeni haritasını yükleyeceğiz diye burnumuzdan kan geldi (ki bugüne kadar farklı markalarda cihazları sorunsuz update ediyorduk ama sanırım sorun arkadaşın cihazdaydı) illallah dedirtmişti ki son anda oldu bir daha da dokunmam dedim:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 822 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 386 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 230 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 845 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6208 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2055 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1146 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7389 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1195 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1382 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3654 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5858 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 504 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1426 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5049 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40689 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 897 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20292 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6324 7 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English