![]() |
|
El freni ucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 04:25 |
Merhabalar 2004 model triptonik xline 206 için eklemiş olduğum resimlerdeki el freni uçlarından hangisi uyumludur.Ve şunuda eklemek istiyorum sanırım bu ürünleri aracıma uygulamak için el freni üzerindeki orjinal kaplamayı çıkartmak mı gerekecek.Bilgi deneyimlerinize ihtiyacım var ,şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. ![]() ![]() Düzenleyen frtkck - 12 Ağustos 2011 Saat 04:26 |
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
![]() |
|
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorum güncelliğini korumaktadır ,ilgi ve alakanıza tekrar teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
açıkçası kesin oalrak bilmiyorum ama tahminen standart ölçülerde olması lazımkesin ölçülerini bilen bir başka arkadaş yazacaktır.bahsettiğin kaplamayı tutan hiç bir klips vida vb. herhangi birşey yok o kauçuk kısmı çektiğinde direk gelecektir zaten alttan direk ölçüsünü de alabilirsin böylece
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
bunlar uyumsuz benim arabamda jsv var manyak gibi direk el frenını kestım oturur dıye dusunp ama oturmadı el frenıde ziyan oldu bunlara yuvarlak deıl de ustten takıp altı bos olanlar war onlardan dene derım hiç olmazsa ziyan olmaz
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
monzanın ucu kalın belkı olabılır o ama belkı bılen bırıne baktırmadan sakın kesme
|
|
![]() |
|
Cevap için teşekkürler geçen hafta üstden geçmeli olanı aldım fakat çok basit duruyor ve sürekli cıkıyor çift taraflı bant ile tutturmama rağmen .Kesme olayı işin içine girerse almayı düşünmem zaten .
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
standart olcudekı daha saglıklı olur arkadasımda denedı ama verım alamadı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bunlar uygun değil bence hiç değiştirmeseydin en basiti el freni kabı alsaydın daha verimli kullanırdın
|
|
![]() |
|
Bugün kendime ve kızıma ( Peugeot 206 ) hediye aldım Peugeot yetkili servisine gidip üzerinde 206 yazan orjinal bir el freni tutamağı aldım ve monte ettirdim.Ve sadece kendi orjinalindeki plastik tutamak sökülerek ayni yere hiçbir kesme koparma yapılmadan .Görüntü gerçekten güzel ve estetik .Aracı sizlerin beğenisine işte tamam artık hazır dediğimde sunmayı düşünüyorum .Şimdilerde otomatik aracım için gaz,fren pedalı ve ayak dayama araştırması içersindeyim.Favorim ise sparco nun bir ürünü .İlgi ve alakanıza teşekkürler .
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |