![]() |
|
Fren Lambaları Yanmıyorrr :( muş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ultrAzrail ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrAzrail
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 23:34 |
Arkadaşlar Merhaba,
Akşam üzeri eve gelirken kırmızı ışıkta yavaşladım ve durdum.Ben durunca arkadan acı bi fren sesi geldi,az kalsın bindiriyodu bana :( aracın şöförü indi Allahtan iyi niyetli bi adammışta tatlı dille konuştu.Fren lambalarım yanmıyormuş benim yavaşlıaycağımı anlayamamış haliyle.O sırada memur abimiz geldi noluyo falan die,saolsun abi durumu çaktırmadı gönderdik memuru.Bu ışık neden yanmaz ne yapabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim....
|
|
SigaяaчLa aкLa geLen , izmaяitLe чeяe düşeя .
2001 Peugeot 206 XR 1.4 Benzinn ( Kül Gri ) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk olarak ampulleri kontrol et ama ampuller sağlamsa fren müşürün arızalıdır. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ultrAzrail ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrAzrail
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç birisi yanmıyo :) Heee o zaman forever sanayi
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
müşürdendir ozaman 20 tl olması lazım alıp kendinde değiştirebilirsin. bir elektrikçiye göster bakalım.
imza kısmında da aracının model motor hacmi yakıt türü donanımı vs yazarsan seviniriz
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrAzrail
Teşekkür ettim.Yarın bi baktırayım o zmn.
|
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
hocam pesalın altına el at basit bir mekanizma eline al takılmıştır kesin ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
sigortalarını kontrol et fren lambalarına ait 2 adet sigorta var.. sorun yoksa 4 adet dipsiz ampül ve 2 adet stop lambası ampülü yanmış demektir ki bunlarında aynı anda yanması imkansız. sanırım sigorta olayı :S
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
10 Amper'lik F11 ve F12 sigortalari olmasi gerek. Oncelikli is olarak sigortalarin saglamligini kontrol ederek baslamalisin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Fren pedalının orda müşür takılıyo abi bazen benimkilerde hiç sönmüyodu kurcaladım oralarrı düzeldi sanayiye gitmeden bi el at sen cins ustaya denk gelirsin balataları bile değiştirirler sana :)
|
|
![]() |
|
önce ampülleri kontrol daha sonra sigortayı kontrol,bunlar da değilse ya fren müşürü yada bir yerde şase var..
|
|
![]() |
|
dextermeytoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
Benimde dün akşam başıma geldi, fren lambaları yanmıyor üçü birden.Trafikte kaldık kaza olmuş santim santim ilerlenken arkadakı vatandaş uyardı saolsun..Benim de heralde müşür gitti. Daha gidemedim sanayiye..Bir kurcalıyalım pedalın altını belki düzelir.
|
|
2006 206 felline 1,4 benzin li
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
fren müşüründe sorun bencede.
geçen sene bende servisten aldım taktım.çok basit.15 tl fiyatı var serviste |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
müşür yada sigorta müşürüde sigortayıda kendin değişebilirsin. çok kolay yerde ikiside
Düzenleyen htasay - 22 Ekim 2011 Saat 17:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |