![]() |
|
saxo 1.5D SX nasıl arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 00:59 |
arkadaşlar evlendim 106 mı sattım ancak 1.5d sx alacagım bakımı nasıldır motoru orta ancak bakımı ağırmıdır..bilgilerinizi bekliyorum araç 19000 binde gümüş gri 2000 model
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
190.000de ıse pek bakma derım daha düşük km de bı arac bulsan daha iyi olur bence dizelin bakımı cok pahalı zaten |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok yorulmuştur o
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
aracı yüzbin düşürmüşler adam söyledi 8.500 bırakıyor son motor durumu ise %55 60 larda airbag sağlam klima faal
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
motor durumu %50-60 ise iyi fiyatta guzel ama bi daha düşün derim yani
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
ya ekonomi arabası kısacası...aracın ön kaput sağ sol çamurluk değişmiş bel altı boya var.airbag sağlam alacak karşılığı alınmış alan adam ögretmen izmirden getirmiş.araç kayseride ben konyadan gidip alıcam sizin fikirlerinizi çok önemli ark..
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
önden darbeli anlaşılan araç kardeşim valla anlattıgına gore o arac hıc bakma derım yani genede karar senın
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
o araç yaramazda uçuyo abi onlar güzel araba ama emniyetsiz işte biraz
|
|
![]() |
|
ya 106 qiksilver gibi emniyeti fazla sağlam değil.bendeki 106 sonradan ögrenmiştim pertti sağ sol on arka değişe kadar meyen kalmamış ancak bunda pert yok vizesi yeni lastikler sıfır işte korkutan bana zararı ne kadar olur.?ne kadar harcayarak bunu adam ederim gayet iii dio ancak işte sorular sorular.
birde 7.000 peşin 1.500 taksitle toplamda 8.500 öğretmen olması biraz güven veriyoda arabaya güvenemiyorum kullanmadım cünkü o tarz bi aracı
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
parçaları daha pahalı diye biliyorum.
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Benim akadaşımda var 15.d izel araba tam ekonomi arabası ama alıcagın arabanın km çok yuksekse bakma derım Selamlar
|
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
vazgeçtim arkadaşlar teşkkür ederim motoru yarımın altındaymış
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
baktırman iyi olmuş.. bayağı bir sıkıntı çekerdin sanırım.. hayırlısı olsun diyelim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |