![]() |
|
206+ yağ lambası ve el fren ikazı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:23 |
arkadaşlar aracım 2011 206+ benzinli.
inanırmısınız aracı alalı 7 ay oldu hiç dikkat etmedim
1tağı açınca yağ lambası yanmıyormuş bir ustam söyledi normalde yanması gerekiyormuş.bu araçlarda kontağı açınca yağ lambası yanıyormu?yanıyorsa benimki nie yanmıyor.
2.kontağı açınca el freni inik olmasına rağmen ikaz lambası yanıyor çalıştırınca sönüyor
bunlar normalmidir?
teşşekürler
|
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fislerini kontrol ettinmi. |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kontağı açınca yağ lambası ve çekik ise el freni almbasının yanması gerekli. aracı çalıştırınca yağ lambası söner, el freni ininceye kadar lambası sönmez. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
yağ lambam yanmıyor. el freni çekik değil lamba yanıyor çalıştırınca sönüyor yada çekili ise sönmüyor ama çekili değilken niye yanıyor aklıma opellerden çıkarak fren hidroliği aklıma geldi oda tam servise götürecem fakat hani oraya gidince bu lambalar normal demesinler:D |
|
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Desinler arkadaşım sende aracın hakkında bilgi almış olursun sonuçta 2011 dersin bilmiyorum etmiyorum :)
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aracınızın kullanma kılavuzuna baktınız mı?Orada ilgili bölümde hangi lambanın ne zaman,kaç saniye boyunca yanıp yanmaması gerektiği yazıyordur.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
normal değilki desinler
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben durumun normal olduğunu düşünüyorum.Yağ lambası araç hareket halindeyken merkezi stop uyarısıyla birlikte yanar sadece ve durmak zorunludur.Araç çalıştırılma esnasında yanmıyor diye biliyorum.El freni lambasının yanması da normalAnahtar 2. kademedeyken yanan birkaç lambdan biridir ve marşa basılınca eğer el freni çekik değilse söner..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
1.en kısa sürede gitmeyi deneyeceğim
2.kullanım kılavuzunda detay yazmıyor sadece o lambanın ne olduğu yazıyor araç çalıştığında söner gibi bir ibare göremedim yada kontağı açınca yanar diye 3.doğru normal değil desinler diyorsun bende servis danışmanıyım arada sırada bazı araçların normal ikaz lambaları yanıyor bizde normal diyebiliyoruz bilmediğim için sordum:) ki başka bir 206+ sahibi olan arkadaş varsa oda kontağı açıp baktıysa ondada benimki gibiyse sıkıntı yoktur diyerek kapatabilirdim çünkü iş yerinden izin alamıyorum öğle tatilinde bile :) 4 aklıma gelmedi değil normal diye ama işin garip tarafı ben farketmedim servisimizde yağ değişimi yaptı ustam sağolsun arabayı çalıştırcak senin yağ lamban yanmıyor dedi bir an düşündüm daha önce yanıyormuydu diye ?
|
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Aracın dizel versiyonu bende de var , senin aracında olan durum normal.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
çok teşşekür ederim içime bir su serptin :)
bir kaç kişi normal değil yanması gerek dediği için kararsız kaldım ama normal ohh bee:D
|
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Dostum İçine Biraz Daha Su Serpelim :)) Benim Aracımda Aynı Şekilde. Peugeot 206+ lar da Normal Sanırım.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
zaten benim gibi problemli bir adama problemli bir araba düşer ne yapalım kaderimizde var:D
motor tekliyipte arıza lambası yanmayan çok nadir arabalardan biri benim araç:D
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |