![]() |
|
emniyet kemeri ikazı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 Saat 21:07 |
arkadaşlar bu konuyu açarken acaba daha önceden açıldımı diye bakayım dedim ama bulamadım. sorum şu ben daha önceden 307 1.6 comfort kullanıcısıydım ve bu araçta emniyet kemeri takılı olmadığında hemen ikaz veriyor ve ekranda yazı çıkıyordu şimdi ise yine 307 kullanıyorum ancak bu sefer tecnopaket bu araçta emniyet kemeri ikazı yokmu aracım 2007 model belkide ikazı devre dışı bırakmışlardır nasıl açarım çünkü illaki kemeri kullanmasanda sesin neden gelmediği dikkatimi çekiyor cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bazı serilerde emniyet ikazı yok servislere sordugumuzda da gerekli tesisatı yok diyorlar
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisayara bağlatarak aktif etmeyideneyebilirsiniz
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet büyük ihtimalle Peugeot Planet ile deaktif edilmiştir. Ben de arıza tespiti için bağladığımda özellikle yaptım bu işlemi. Ordan tekrar aktifleştirebilirsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |