![]() |
|
1.4 dizel 307 ye olurmu? (jant) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 Saat 15:41 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-kyowa-18-inc-spor-jant-ve-lastik-takimi-54955555/detay/
Aynı jantı 207de gördüm çoookk yakışmıştı aklım kaldı ama sanırım 16ydı o.18 davlumbaza felan sürtme yaparmı jantlar çok ağır değil sanırım yaptığım araştırmalara göre tek korkum büyük gelmesi Düzenleyen hcthct - 02 Ağustos 2011 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelik 4 daha sonra 1. 1 nci jant siyah honda accord larda mükemmel duruyor
|
|
![]() |
|
fazlamı olur acaba 18 alıp taksam
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
307 lerin süspansiyon sert olduğu için 18 çok gelir 17 yi geçme. Eğer süspansiyonu komple elden geçirirsen ozaman 18 de olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Bence de 17 ıdeal. Mesela 17" lıncancabur un cok yakıstıgını dusunuyorum. Yanı 308 GT jantı...
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
çakmada olsa bunlaradn bulursam alcam :D
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
quiksilverr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı quiksilverr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kyowada yakısır benim fikrim tercih senin arkadaşım
|
|
peugeot
|
|
![]() |
|
308 gti jantı güzelde bulması zor bütçede kısıtlı olunca farkettiyseniz seçenekler hep ikinci el :)
|
|
![]() |
|
quiksilverr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı quiksilverr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
spor yaymı kullanıyorsun araçta
|
|
peugeot
|
|
![]() |
|
Cecolime Katılıyorum 307 ye En Çok Yakışacak Janttır Bence... Kusura Bakma Fakat Diğer Alternatif Jantların Hiç Biri 307 ye Yakışacak Tipte Değil Malesef ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 01 Ağustos 2011 Saat 22:38 |
|
![]() |
|
spor yay yok henüz önceliğim jant
|
|
![]() |
|
5. ve 8. bilhasa 8. tercihim olurdu o kadar money olsaydı :) bide lastik lazım michelin doyma keyfine :)
|
|
![]() |
|
hocam 1.4.5 çok güzel fakat 1 numara iyi gider bence
|
|
![]() |
|
1numarayı koydum kafama ayın 10unu bekliyorum kafama takılan birkaç soru var ama yinede
Jantlar 18 fazlamı gelir sürtme yaparmı? Arabayı yorarmı?
|
|
![]() |
|
hocam bu jant nasıl ![]() ![]() |
|
![]() |
|
18 Jant Ölçüleri 1.4 307 Dizeli Oldukça Yoracaktır...
Ön Takıma Vereceği Zarar Cabası Tavsiye Etmiyorum Şahsen... Düzenleyen AlbaYDemircaN - 02 Ağustos 2011 Saat 19:21 |
|
![]() |
|
albayım resimdeki toyotanın inç kaç
Düzenleyen afaruk307 - 02 Ağustos 2011 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
İlandaki Jantımı Almayı Düşünüyorsun...
|
|
![]() |
|
Toyotoya gitmemiş bence ama çok güzel jantlar bunlarda kullanan çok 307lerde görüyoruum yakışıyo bence
|
|
![]() |
|
hayır hocam bnm eklediğim resimdeki toyotanın jantlarını inçi sordum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |