![]() |
|
Talihsiz kaza :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 Saat 15:47 |
Arkadaşlar yarım 1 saat önce kadar önğmdeki aracın durması üzerine ufak bir kaza gerçekleştirdik.
Araçta fazla bir hasar yok tampon kaput ve sanırım ön takımlar gitti Allah'tan olucak ne çarptığım arkadaşın nede bende manevi bir hasar yok bu sıcaklarda frenlere güvenilmemesi gerektiğini öğrenmiş oldum. Arkadaşla anlaştık tutanak tuttuk hallettik. Sizden ricam ilk kazam olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sigortam ve kaskom var kazayı ben üstlendimki suç zaten bendeydi. Ne yapmam gerekiyor aracı nasıl yaptırırm elimde kaza anı fotografları mevcut experle nasıl bi diyaloga girmem gerekiypr vs yardımcı olursanız çok müteşekkür olurum... Düzenleyen deamod - 31 Temmuz 2011 Saat 15:51 |
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun, canınız sağolsun. Maddi kayıplar bir şekilde yerine getirilebiliyor.
Aracınız yürür durumda mı? Eğer yürür durumda değilse kasko firmanızı arayarak çekici talep edebilirsiniz. Yürür durumda ise istediğiniz bir yetkili yada özel servise (kasko firmanızın anlaşmalı olması şartı ile) aracınızı götürüyorsunuz. İlgili servis sizin için bir kayıt açtırıyor ve elinizdeki evrakları teslim alıyor (kasko poliçesi, kaza tutanağı, olay yeri resimleri ve ehliyet ve ruhsat fotokopileriniz) eksper çağırma işini servis yapıyor. Daha sonra aracınızı yapılmış olarak teslim alıyorsunuz ve inşallah bir daha hiç kaza yapmıyorsunuz. Diğer vatandaşta aynı işlemleri yapacak sizin zorunlu trafik sigortanız tarafından karşı tarafın masrafları karşılanacak. Tekrar geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
hmm yani yetkili pejo servis tede yaptırabiliriz aracı sadece evrakları vermemiz yeterli peki sigorta kapsamı dısına çıkan şeyler nelerdir çünkü aracın tamponu vs si orjina deyil sanırsam yani yan sanayi ve sonradan eklenen parçalarda sigorta kapsamına giriyormu ?
|
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Tabiki yetkili serviste yaptırabilirsiniz. Sonradan eklenen parçadan kastınız nedir?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
kaza tutanagını, kendi ve karşı tarafın evraklarına servise veya tamircine ver o halleder kardeşim bu arada geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim sonradan eklenen parçalar dediğim işte tampon xs tamponu değil sonra kaput uzatma fln var eklenen derken bunları kastettim
|
|
|
![]() |
|
Standart hale getireceklerdir.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Kaput uzatma fln standart olucaksa ne ala memleket :) kumlaya en yakın yetkili servis nerede ;)
Birazcıkta abartırsam boyaya sokturabilirmiyim fark versem ? |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
|
|
![]() |
|
Bu işlemler değişim verilecekse standart olacaktır. Eğer ki tamir yazarsa eksper o zaman tampon tamire gidecektir. Aynı şey kaporta aksamı içinde geçerlidir. Genelde yetkili servislerde değişim isteniyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun dostum,Allah beterinden saklasın
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım sen yetkılı servıse gır aracın orda yaptır.degısecek arcada olursa orjınalını takarlar
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
geçmiş olsun arkadaşım, kaskon senin hasarını , trafik sigortan karşı tarafın hasarını yaptıracak. en yakın yetkili servis ise nilkar diye biliyorum. kaskodan yaptıracağın için yetkili servise çektir aracını.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Tamam arkadaşlar ilgi alakanız için çok çok teşekkür ederim sağolun
|
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah.
|
|
![]() |
|
inşallah teşekkürler |
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
fren boşalmış olabilir benimde başıma geldi kaza yaptım o yüzden öndeki araç sert fren yaptı takip mesafem var ve hızım 55 civarı asıldım frene abs devreye girdi taktak ses yaptı hemen çakılması lazım olduğu yerde baktım duracağı yok el freni çektim hafif vurdum çamurluklar plastik kaput kağıt gibi olunca dünyanın masrafını çıkardı araç 307 eskiden 206 vardı 0 almıştım onda da benzer durum oldu fren boşalması gibi ters şeride atladım karşıdan gelende emniyet şeridine atladı öyle yırttım saçmalıyo bazen normal zamanda tutuo ama :)
|
|
otomatik 307
|
|
![]() |
|
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Geçmiş olsun...
|
|
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |