![]() |
|
Peugeot 103 Su Sogutmalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karavana ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 20:10 |
Geçenlerde babamlarla rahmetli babannemin evine gittik ıspartada ev . Babam motordan bahsediyordu araştırdım . Gençliğinde mez varmış sonradan onu değiştirip peugeot 103 su sogutmalı almış ( motorun üstünde scx lc yazıyordu galiba tam hatırlamıyorum ).Çıkarttım motora baktım herşeyi orjinal toplam 2 kere binilmiş tertemiz bir motor çıktı.Ama tek kötü yanı plakası yoktu.Sonra acil işimiz çıktı motoru yerine koyup çıkmak zorunda kaldık.Şimdi şöyle sorularım olucak ;
Araştırdım hiç bir yerde ismi geçmiyor su sogutmalı diye motor iyi bir motormu ? Satmaya çalışsam alıcısı çıkarmı ? Alıcısı çıkarsa Kaç para eder ? |
|
Parası Olan Değil Hastası Olan Biner Agaa
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
plakası yoksa faturası felanda mı yok?
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
bu arada önce kendini tanıtman lazım. üyelerimizi tanıyalım kısmında
|
|
|
![]() |
|
karavana ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Alım satım belgesi var onu alabidim yanıma izmirde oturduğum için eğer iyi birşeyse plakasını çıkartıp izmire getirmeyi düşünüyorum
|
|
Parası Olan Değil Hastası Olan Biner Agaa
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bir fotoğraf çekebilirseniz, merak ettim doğrusu..
|
|
![]() |
|
valla kardaş plakası olmadan şehirde binemessin trafik bağlar. plakasız satsan anca edeceği 200 250 tl onuda adam alıp bir suça karışsa senin başın ağrır bence sen hiç boşuna uğraşma.
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
karavana profilinde eksik bilgilerini doldurmalısın, il ve ilçe bilgilerini paylaşmalısın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |