![]() |
|
Yetkili Serviste Kampanya! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2011 Saat 18:50 |
Merhaba arkadaşlar. Benim aracımın problemi, son sustucunun dip kısmından heme orta borunun başladığı yerden çatlak var. Aşırı derecede ses yapıyor ve son susturucu tam anlamıyla işlev görmüyor. İki farklı egzozcuya gittim. Biri orta borunun değişeceğini, diğeri ise son susturucunun değişeceğini söyledi. Kafam iyici karıştı. İnternette dolaşırken yetkili serviste egzozla ilgili bir kampanya olduğunu gördüm. 200TL'ye son susturucu + sökme takma işçilik dahil deniyor. Sizce bu kampanya benim sorunumu kapsar mı?
Kampanya linki:
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapsamı için birşey diyemem, bu fiks menü zerzevatı yıllardır sitede hatta linklerine bakarsan:
"Tavsiye edilen fiks Menü tarifesi, uygulamaya katılan PEUGEOT Yetkili Servislerinde 01 Ekim 2009’dan 01 Mayıs 2010 tarihine kadar geçerlidir. * Müşteri kabul sorumlumuzdan aracınızın modeline uygun olan Fiks Menü fiyatını talep ediniz. Peugeot tarafından tavsiye edilen KDV dahil satış fiyatıdır." diye bir ifade var, gitmeden ara sor bence telefonla, ayy o mayıs 2010 da bitti demesinler. Hem benim anlamadığım Peugeot gibi bir firmanın kendi sitesinde tarihi geçmiş bir kampanyanın neden hala ilanı duruyor, uzattılarsa neden hala bu ifade duruyor Düzenleyen mustafa_uslu - 28 Temmuz 2011 Saat 19:06 |
|
![]() |
|
Kırk yılda bir yetkili servis işe yarayacak dedim, o da fos çıktı.
![]() |
|
![]() |
|
kergom ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
benim 307 nin son susturucu girisinden kelepcenin oldugu yerden kopmustu biri kaynak olmaz dedi digeri olur dedi kaynattirdim ikigun dayandi baska bir ustaya gittim katalitik convertor cikisindan kople orta, son susturucu ve borulari hepsi 250tl ye degistirdim. |
|
MEHMET ÖĞREK IZMIR 307 XT
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
105 liraya son susturucu taktırdım 70 liraya orta sustrucu. Yetkili servis işi bence en azından egzost konusunda gereksiz..
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |