![]() |
|
kontak anahtarı dönme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2011 Saat 00:05 |
herkese selamlar, arabaya kontak anahtarını soktuktan sonra sanki kitlenmiş gibi hiç dönmüyor,direksiyonu sağa veya sola doğru çevirince döndürebiliyorum ama uğraştırıyor biraz,sizce sorun ne olabilir?
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yalnız bu sorun her seferinde olmasa da genellikle oluyor,ben mi yanlış bişey yapıyorum acaba
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
ben zaten doldurdum bu bilgileri,ilk defa girmiyorum ki
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
mesaj sayınız 1 olarak gözüküyordu o yüzden hatırlatmak istedim sadece.
|
|
![]() |
|
ben genelde bilgi alma amaçlı giriyorum,ilk defa bir sorunumu paylaştım ondandır belki
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ayhan sanırım ilk kez aracın oluyor galiba. aracı stop edip anahtarı çıkarttıkdan sonra direksiyon kilitlenir. aracı çalıştırsalar bile biyere gidemesinler diye. bazı durumlarda direksiyonu oynatana kadar kilitlenmez. kilitlenmediği zamanlarda anahtarı takıp rahat çevirebilir aracı çalıştırabilirsin. Fakat direksiyonun kilitlendiği zamana denk gelirsen anahtarı takınca çeviremesin. bu yüzden anahtarı çevirirken direksiyonu hafif sağ sol yaparak kilidini açar sonra kontağı çevirirsin. Yani senin sormak istediğin konu gayet normal.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
kontak cıkardıktan sonra direksiyon sağ sol yapıldıgında direksiyon kilitleniyor tekrar takıncada sağ sol yapılmadan dönmüyor bendede olur bu arasıra kilitlenince , ama genelde olmuyor sorun olmadığını düşünüyorum ama yanlışım varsada arkadaşlar düzeltirler.
|
|
![]() |
|
cevaplarınız için teşekkür ederim,evet aynen dediğiniz gibi bazen oluyor bazen olmuyor,ilk aracım ama yaklaşık bir yıl oldu alalı,son zamanlarda çok sık yapmaya başlayınca bir sorun mu var acaba diye kafama takıldı,şimdi rahatladım sağolun :)
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ustam sanırım arkadaslarında dedı gıbı dreksıyon kılıdı sorun normal bısey ama kılıt olayı sık yapmaya basladıysa yenısı taktır dıcem ama gene aynısı olucak dreksıyon kılı oldum olası araclarda var
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
belki zamanla açılıp kapanırken pislenmiş, kirlenmiş toz falan tutmuşsa kilit kapanıp açılırken zorlanıyor olabilir. imkanınız varsa wd-40 gibi temizleyici ve yağlayıcı kimyasallar ile daha yumuşak hale getirebilirsiniz.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
bu kilitlenme olayı 91 model şahinde bile var normal bi durum o sorun yok merak etme
|
|
![]() |
|
93 model torosta da var o dediğin
![]() |
|
![]() |
|
normal
|
|
![]() |
|
ilgilenip cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
sen yinede bir temizlet. tamam direksiyon kilitlenince anahtarın dönmesi için direksiyonu oynatman gerek ama yinede sertkli varsa bir temizlettir derim ilerde dahada zorlanmaya başlarsın anahtarı bile kırarsın.
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ooo oda bısımı 84 model doğandada var:)) rahat ol kardesım normal bısey o :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Normal şeyler bunlar :)
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Çok sağolun arkadaşlar benimde aynı sorunum oldu çözdüm
|
|
![]() |
|
has0320 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
arkadaşlar bende daha farklı bir durum söz konusu
direksiyonda kilitlenme falan yok sağa sola dönüyor kontağı çeviriyorum ışıklar yanıyor biraz daha çeviriyorum ışıklar kesiliyor ve kontak dahada dönmüyor baya baya uğraştım yedek anahtar falan çare olmadı (önceki hafta bu arızayı vermeye başladı yedekle falan bazen çalıştı bazen çalışmadı sonunda dönüyordu) şimdi aynı dediğim gibi yarıya kadar gelip daha ilerisine gitmiyor dönmüyor ne yapmam gerek.....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |