![]() |
|
lpg sesli ikazı anlamı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 13:57 |
arkadaşlar geçen gün ilginç bişey geldi başıma. lpg vardı araçta. çalıştırdım aracımı lpg geçti. kısa bir süre sonra normal lpg bitiş sesli ikazında farklı olarak hızlı bir şekilde sesli ikaz verip lpg den çıktı araç. ve daha sonra elimle tekrar lpg ye geçirdim. bir sorun olmadı. ama o hızlı sesli ikazın anlamı neydi ? hiç başına böyle bişey gelen var mı ?
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arıza ıkazıydı. Belkı basınc sensorunde anlık bır sorun olustu vs tekrar denedıgınde bır problem olmadı.
Gaz bıtme ıkazı ve arıza ıkazı farklıdır. Bırde egerkı ecudan ayarlanmıssa zamanı geldıgınde bakıma gıtmenı gerektıren ıkazda gelebılır. kontagı kapattıgında devamlı oter...
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
cecoli bir de lpg filtreleri ne kadar sürede değiştirilmeli. yakıta faydası olur mu birde benim lpg atikerin hangi versiyonu nasıl öğrenirim
Düzenleyen tilbe307 - 26 Temmuz 2011 Saat 14:06 |
|
|
|
![]() |
|
Abıcım bu bılgı sabıttır her sıstemde aynıdır. 10.000 km de bır perıyodık bakım yapılır ve sıstemın kıtapcıgına ıslenırkı garantı devrede olsun. Aracın yagı ıle beraber yaparsan unutmazsın ve duzenlı bakım gormus olur. boyle kullanırsan lpg den verım alır uzun sure memnun kalırsın...
ayrıca perıyodık bakımda sadece fıltre degısmez. esasında prosedur olarak bakarsan
calısma kontrolu
kacak kontrolu
hortum kontrolu
fıltre degısımı
ayar kontrolu
lpg sıstemıyle alakalı kablodur sokettır vs her turlu aksam kontrol edılır. zamanla su hortumları sertlesebılır. degıstırılmesı gerekır. yerıne gore enjektor temızlıgı yapılır vs vs
aracın altı kontrol edılmelı belkı bır yere surttun bozuyu zedeledın vs
esas bakım boyledır
|
|
![]() |
|
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
rıca ederım. gercı benım yukarıda saydıgım sekılde kım bakım yapar o da ayrı bır muamma
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende sadece filtre değişimi ayar konrtolü sanıyordum teşekkürler cem abi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Genelde oyle yapılıyor ıste. Ama esasen dusunecek olursan soyledıgım sekılde yapılmalıdır.
mısal su hortumu sertlesmıs patlayacaktır kım bılecek??? kontrol edılırse anlasılır sertlesmısse degısır. aksı takdırde olmadık yerde patlarsa yolda kalırsın...
farklı bır ornek aracı baskası kullandı ve altını surttu boru zedelendı 3 gun sonra oradan kacırmayacagı ne malum??? kontrol edılırse farkedılır ve gereken yapılır.
soketler pas yapmıstır 3 gun sonra voltaj gecmez lpg valfı acılmaz ondan sonra arada bulasın
![]() bunlar mısaller...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |