![]() |
|
106 XR 1.4i İçin Görüşleriniz (görüşler alındı ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2008 Saat 14:07 |
|
meraba arkadaşlar nasip olursa bi tane 106xr 1.4i var afreete hocamada göstermiştim aracı temiz bişey ama genel olarak xr lar nasıldır ? görüşleriniz nelerdir ? şimdiden teşekkürler
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ARAÇLA YAPMAK İSTEDİKLEİRNİ AKLINDAKİLERİ SÖYLERSEN SANA YARDIMCI OLABİLİR GÖRÜŞLERİMİ BİLDİRİRİM
|
||
![]() |
||
Adil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
http://img376.imageshack.us/img376/4329/rizaok0.th.jpg">
buyur hocam bende senin için upload etmiş olayım :) |
||
![]() |
||
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
|
afreete hocam sağolda sen bu resim ekleme olayını öğrenemeyecen gibi
![]() ![]() araç bu gti jantı düşünüyorum şimdi çıkcam daha sonra devam ederiz siz görüşlerinizi yazabilirsiniz ![]() |
||
![]() |
||
Adil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
yaaa hocam bende açıyo...neyse sen gelirsen ankaraya bu konu üstünde de konuşuruz :)))
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
4 kapı 106 da güzel ama pekte tutulduğu söylenemez..
|
||
![]() |
||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Pek aile , konfor ,performans aracı olduğu söylenemez..Yeni ehliyet alan veya acemi sürücüler için ideal....106ların kronik sorunlarına hazidir...
|
||
![]() |
||
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hevesını kırmak ıstemem ama benım fıkrım pek ugrasmaya deyıcek bı araba degıl ... acemı yenı ogrenen ıcın super bı arac ama mod ıcın pek ıdeal degıl
|
||
![]() |
||
|
sehır ıcı kullnım ıcın ıdealdır kanımca...
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için ayrı ayrı teş. ederim , 4 kapı + xr ve 1.4 motor olması dediğiniz gibi modifikasyon için tezat düşen özellikler , ama düşündümki arka kapı kollarını iptal edip yeni leon çupra şekli cam kenarından açılan bi kapı yapar, yan çıta iptalleri angel eyes , gti tampon jant seti, logo iptali felan bi şekle girer diye ama sorun çıkartacaksa hiç olmasın daha iyi tekrar teş. yorumlarınız için
![]() |
||
![]() |
||
|
HADİ DIŞINI YAPTIN DİYELİM 1 GTİ PARASINA..BUSEFER GİTMİYOR DİE YAKINACAKSIN..
|
||
![]() |
||
|
Kullanma amacı nedir ?
Acemilik atmak içinmi yoksa farklı sebep mi ?
Bence GTI, XSI,Quicksilver tercih et...
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
bence quıksılver al derım
|
||
![]() |
||
|
hocam valla iyi düşün...bu kadar modifiyeyi bi bi gti a yapsaydım yada bi quik e deme ilerde.. ama ailen ile kullanacaksan 4 kapı + çok hafif modifiyeli hali olabilir.. sorun çıkartır. çıkarmaz diye bişe yok..sonuçta kaç yıllık araba. ;) |
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
ben xr kullanıyorum şu an oldukça memnunum birde sıralı sistem taktırdım, kokluyor resmen, 2. vitestede 100ü görüyorsun daha ne olsun di mi ama
![]() |
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
|
adrenalin hocam aracın resimleri varsa bu konuya ekleyebilirmisnz , vana sistemininde varsa rica etsek
![]() bak yeniden canlandı xr hevesim ![]() |
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
KADIN DEDİĞİN,
||
![]() |
||
|
vana nın resimlerini yarın ekleyebilirim anca,
|
||
KADIN DEDİĞİN,
||
![]() |
||
|
xr da 2. viteste 100 mü? hocam sen naaptın o xr a ? :))) |
||
![]() |
||
|
valla ben bişi yapmadım
![]() onun genlerinde var ne varsa
![]() |
||
KADIN DEDİĞİN,
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |