![]() |
|
Otomatik 307 de sıcak havada vuruntu ve hatalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 21:02 |
Aracımın selenoidleri ve yağı değişeli 2 ay olmadı
gecen pazar hava cok sıcaktı ve 100 km lik bir yola cıktım 5 defa automatic gear fould hatası verdi stop edip çalıstırarak yoluma devam ettim geri donuste aksam oldugu için hava serindi ve hiç hata vermedi şu an aracım normalde sabah işe giderken hararet 90 a yanasırken hemen automatic gear fould hatası veriyor ama durdugu yerde yani eskiden kut die verirdi şimdi arac rolantide çalısısrken bile yapabiliyor. araç sogukken şanzuman soguken sorun yok az ısınınca vuruntulu vites geçişleri baslıyor hareret arttıkca vuruntularda artıyor sonra zaten arıza veriyor.. benim tahminim selenoidleri degişen yavşak usta yağı orjinal ullanmayıp baska yağ koymus olabilir. sıcaklarda yağ bozulunca boyle yapmıs oldugunu dusunuyorum. sordum ne yağ koyduklarını bile hatırlaıyorlar :) varmı bi fikri olan son olarak klima açık geziyorum harareti dusuruyor ve hata vermiyor :) |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klima fan motorunu kullandıgı ıcın sogutuyo :D hararetıde 90da sabıt tutyo gecmıyo .slenoıdlerı yetkılı servıstemı degıstın yada onemlı olan orjınal parca ve kullanılması gereken mobıl marka yagmı kullandılar yazılım attılarmı guncelleme yaptılarmı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
keşke yeni konu açmadan önce forumda biraz araştırsaydın.
bu linki baştan sona oku istediğin bilgiler burada defalarca tartışıldı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |