![]() |
|
pego 206 gti için 16 jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
sem48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 16:22 |
|
2001 MODEL GTI CIKMA JANTIM GAYET İYİDİR.MİCHLEN LASTIK UZERINDEDIR.SON FİYATIM 700 TLDIR.
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 19 Temmuz 2011 Saat 20:03 |
||
![]() |
||
sem48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MSJLARDAN ULASAMAYAN ARKADASLAR 554 944 2094 ARAYABİLİRLER.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bence urunun resımlerını koysan cok guzel olur. Ilanı varsa lınkınıde koyabılırsın...
|
||
![]() |
||
|
HAFTA SONU RESİMLERİ KOYACAGIM ARKADASLAR, |
||
![]() |
||
|
15' Sirocco ile takas düşünür müsün?
|
||
![]() |
||
|
AYNISINDAN VAR SUAN KARDEŞ...TŞKLER
|
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
Berkay jant lastik mi satıyorsun sadece jant fiyatı nedir?
|
||
![]() |
||
|
450 TL JANT OLUR
|
||
![]() |
||
|
Satmıyorum. Beğendiğim jantla takas yapabilirim.
|
||
![]() |
||
|
NORMALDE LASTIKLE BERABER SATICAM AMA İSTRSEN JANTI SATABILIRIM.450 TL YE
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
5 kol 206 gti jant ile takas olurmu
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
öncelikle hayırlı satışlar diliyorum umarım alanada satanada hayırlı olur.
sizden ricam forum kuralları gereği lütfen cümlelerinizin tamamını büyük harf kullanarak yazmayınız.
ilginize teşekkürler.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
benle takas edermisin
bende de o.z superturismo wrc jant var orjinal hemde.
|
||
![]() |
||
|
Arkadaslar ıcınızden bırısı nıye arkadasımıza kucuk harf kullanması gerektıgını soylemıyor???
![]() Hayırlı satıslar olsun...
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
![]() lütfen küçük harf...
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
|
kardeş ben alayım komple lastikle beraber bana resimlerini igönder detaylı olrak komple alayım bu jantları senden ama yakın resimlerini istiyorum....
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ben acsaydım konuyu herkez yazardı :D:D
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar Uzun Süredir Yaşanan Sıkıntıyı Sizlere Duyurmayı Gerek Duydum....
Bazı Arkadaşlarımız Konuların İçine Veya Konu Başlıklarına Büyük Yazı Fontları Kullanmaktadır. Unutmayalımki Kullanılan Büyük Yazı Fontları Mesajınıza Hiç Bir Artı Etkisi Olmayacaktır... Tam Tersi Diğer Üyelerimize Yapılan Bir Saygısızlık Olarak Kabul Edilebiliyor. Bu Konuya Gereken Hassasiyetin Verilmesini Rica Ediyorum... Keyifli Forumlar. Yanlış: ÖRNEK Örnek ÖRNEKKKKK ÖRNEKKKKKK |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |