|
Ankara'da Jant Düzelme Nerede Yaptırılır |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zex
1. Vites 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2011 Saat 18:30 |
Arkadaşlar merhaba,
Ankara-istanbul yolundaki belediyemizin kapatmadığı, daha doğrusu kapatma gereği duymadığı bir çukurun mağduru olduk. Neyseki alt takıma zarar gelmedi sol ön 16' çelik jantım yaklaşık 5cm kadar içeriye doğru eğildi. Ankara şaşmaz sanayide illaki bu işi yapan birçok yer vardır. Fakat daha öncesinde sizlerede sormak istedim. Sizlerinde bildiği tavsiye edebileceği güzel bir jant tamircisi varmıdır? Teşekkür ederim. Kazasız belasız günler dilerim. |
|
2000 306 XR 1.6 130 HP !!
|
|
hakan308
2. Vites 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tam adını bilmiyorum ama şaşmaza Misafir mobilyanın önünden girip sola döndüğünüzde 100metre sonra sol tarafta bir jantçı var bu düzeltme boyama işlerini iyi yapar oraya gidebilirsiniz |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |