![]() |
|
Yol Bilgisayarında yazan Hata mesajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Adana_k ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 17:12 |
Arkadaşlar yol bilgisayarımda ANTIPOLLUTION FAULT diye bir yazı çıkıyor.Bunun ne oldugunu söyleyecek bir arkadaşım varsa sevinirim.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracinizin yururunde bir sikayetiniz var mi?
Anti pollution fault cok genis kapsamli bir hatadir. En guzeli aracinizi bilgisayara baglatip hangi hatanin anti pollution fault'a neden oldugunu belirlemeniz gerekiyor. |
|
![]() |
|
Adana_k ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Sorunda o ya hiçbir sorun yok .Çekişte bir azalma yada motorda bir titreme yok.Herşey normal.Sade ce bu yazı var.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yerinizde olsam yine de bir servise ugrayip kodlari okuttururdum. Hata kodlarini kaydetmeyi ve bizimle paylasmayi unutmayin. Son zamanlarda aracinizi takviye aku ile calistirdiginiz mi? Düzenleyen koliva - 10 Temmuz 2011 Saat 17:36 |
|
![]() |
|
Sagol.Yarın gidecegim.
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Aracınızın modeli nedir? Üye Kontrol Panelinden bu bilgileri imza kısmına yazarsanız sorunuz daha çabuk cevap bulur. Saygılar
|
|
![]() |
|
Aracımın modeli 2006 pejo 206 feline 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
turkuaz55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 da yol bilgisayari var mi?(gps)
|
|
407 berline yer ucagi.....
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bu bilgilerinizi imza kısmında paylaşırsanız her daim gözükür her defasında size sormak zorunda kalınmaz. ama buraya yazarsanız sadece burada kalır başka bir sıkıntınız olduğunda yeniden sormak durumunda kalırız.
antipolition hatası olarak havayı kirleritiyorum hatası olarak biliyorum yani yakıt ve yanma sistemi ile alakalı olabilir,
yakıt hava karışımı düzgün değilse olur, hava filtresi katalizör yakıt pompası enjektör vs olabilir hata koduna göre müdahale edilmesi daha iyi olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Metınım gerekenı soylemıs +1 :DD |
|
![]() |
|
İmza kısmına araba özelliklerini yazdım .Çıkması lazımdı.
|
|
2006 pejo 206 feline 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Evet arabamda yol bilgisayarı var.Ben sonradan ekran degiştirerek yaptım.Çokta güzel oldu.
|
|
|
|
![]() |
|
Bügün itibari ile arıza durumu kendi kendine düzeldi.Sonra ne olr bilmem.
|
|
|
|
![]() |
|
O halde aldigin yakittan kaynaklandigini dusunuyorum. Ceyrek deponun altina indin mi son zamanlarda? Ya da ucuz yollu yakit aldin mi? |
|
![]() |
|
Evet çeyrek depo altına indim.Fakat yakıtı bpden extra dizel alıyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
O halde deponun dibindeki pislik neden olmus olabilir. Bununla gecmis olsun. |
|
![]() |
|
Arabam 195000 kmde.Ben Katalıtik konvektörden şüpheleniyorum.Dolmuş olabilirmi?
|
|
|
|
![]() |
|
Eger katalitik konvertor tikanmis ise: 1. Motor gucu duser, 2. Ani hizlanmalarda arac gec tepki verir, 3. Bayir cikiyorken arac daha dusuk vites ister, gitgide gucu azalir, Var mi bunlar? |
|
![]() |
|
Yok .Hiç öyle birşey olmadı.
|
|
|
|
![]() |
|
Koliva kardeş senden bir ricam var.Benim arabam yolda giderken zaman zaman sag kapı açık gösteriyor.Kapıyı açtım bunun sensörü nerde diye bakim dedim bulamadım.Yardımcı olursan sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |