![]() |
|
HATA MESAJI braking fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 09:59 |
aracımda abs ile ilgili bir sıkıntı vardı abs fault yazısı ve ışığı yanıyordu tamire götürdüm filan sorunu bulduk ama çözdürmedim bu abs beynini söküp takınca braking fault hatasıda vermeye başladı fren sisteminde bir sıkıntı yok söken arkadaşlar söküp takınca olur normal dedi bende şimdi bu arıza ışığını söndürmek istiyorum bi kaç yeri aradım biz sadece motor arızasını söndürebiliriz dediler zaten beyni söktürüp taktırdığımda motor arızasıda yanmıştı onları söndürdüler fren arıza ışığı başka şekildemi sönüyor onu merak ettim?
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |