![]() |
|
ön soldan gelen vurma sesı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2011 Saat 11:19 |
arkadaslar on yayları degıstırdım gecen gun 3,5mm yay taktırdım sımdıde on sol asvaltta kucuk kavıs olsun pat dıye vurma sesı gelıyor amorsormu patladı acaba ?bır yerını yaptırıyorum bır yerı cıkıyor ıyıce sınır olmaya basladım bıde benzınlıgın hemen ustundekı uyarı ısıgı yanmaya basladı hava yastıgı lambasının yanında araba amblemı var ??
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selam,
ses çıkması normal aracım mekanik ile ilgili orjinalliği ile oynandığı zaman birbirine bağlantılı olarak başka yerleri bozma ihtimali yüksek,yayı alçaltırsın ön takıma ve amortisörlere zarar vermesi normal kasislerde araç esnemiyince ön takıma daha fazla yük biniyor ve daha çabuk bozuluyor,ön takımı yeni değiştirdim hemen bozuldu diyenlerin çoğunun arabasına bakıyorum yerle arasında iki parmak mesafe var,sert bir şekilde çukura düşüyor bütün yük ön takıma biniyor esneme payı yok çünkü buna ön takımmı dayanır,yanlış anlama senin araçta zevk meselesi tabiki ama ben biraz orjinal ciyim :)
arıza lambası frenle ilgili olabilir bi resmini yollarsan net konuşabilirim,
kolay gelsin
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |