![]() |
|
arac ıcı aydınlatma.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 10:09 |
|
Anahtarı takıp aksesuar ayarına çevirin araç çalışmasın. Tepedeki lambanın anahtarına uzun basılı tutun. Bir arkadaşın aracında da olmuştu. bu şekilde düzelmişti. Umarım yardımcı olur.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayır 2.konum
![]() |
||
![]() |
||
|
ya öğreneceğim o kadar çok şey var ki:D
arabayı aldım allah allah diyorum kapıyı açtığımda içerinin ışığı yanmıyor, babamın eski reno toros ta bile yanarken 307 ye böyle birşey nasıl koymazlar diye söyleniyordum:D çok önemsemediğimden aylarca öyle bindim taa ki dün burada okuyup bugün deneyene kadar:D İyi ki buradayım ya çok teşekkürler dostlar:)
|
||
![]() |
||
|
Gerçekten çok enteresan bir araç :) Bilgisayarda bir menüyü bulamadığımda mouse ile ters tıklama ile menüye ulaşabiliyorum. Bu araçta da bir aksilik oldu mu hemen ilgili yeri anahtar aksesuar konumunda uzun basılı tutuyorum düzeliyor :) yardımcı olabildimse ne mutlu bana ve ne mutlu bana öğretenlere-ki kendileri bu forumun değerli üyeleridir. |
||
![]() |
||
sertacizm34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynı problem bendede oluyodu.güzel bilgi tşkler.
|
||
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
307 için konuşuyorum belki diğer modellerde de olabilir kullanmadığım için bilmiyorum.
eğer bir donanım çalışmıyor ise onun düğmesine basılı tutarak aktif yapma şansın var. araç içi lamba olsun sunroof olsun hızlanında kapı kitleme olsun, far sensörü olsun vs vs basılı tutarsın devre dışı olur devre dışıysada basılı tutarsın aktif olur.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |