![]() |
|
forum anasayfasında online sohbet olsa ne dersinz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 Saat 10:37 |
|
Arkadaslar ben düşündümde bu forumun anasayfasında online chat yapabilecegimiz bir yer olsa daha iyi olmazmı herkezle oradan konusabiliriz dertlerimizi sevinclerimizi oradan paylasabiliriz daha kaynak olur diye düşünüyorum affınıza sıgınaraktan reklam olus gibi olmasın ama e30.tc sayfasında böyle bir uygulama var herkez oradan yazıyor birbirlerine eger öyle birsey olursa daha güzel olur diye düşünüyorum saygılar..
|
||
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok Gerekli Bişey Olacağını Sanmıyorum ....
Bilgi ve Paylaşım Platformu Olduğu İçin Konulara Daha Çok Önem Veriliyor... Öte Yandan Bizim Forumun Facebook tan Ne Gibi Fark Kalır. ![]() |
||
![]() |
||
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
doru haklısın albay abi ama ne biliyim öyle düşündüm sadece samimiyet artar diye düşünmüştüm sadece bir öneriydi :S
|
||
Berat KIRAN A Rh(+) |
||
![]() |
||
|
Bunda Yanlış Bir Durum Yok. İçin Ferah Tut; Bak Mesela Forumda Çok Güzel Bir Topic Var Sohbet-Muhabbet Diye Oraya Girip içinden Geleni Yazarsın... Oraya Yazdıktan Sonra Kendini Acayip Ferah Hissedeceksin... Yeni Önerilerini Bekliyoruz... Durmak Çalışmaya Devam Burası Türkiyenin En Büyük Peugeot Fun Club dür.... http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11786 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
|
durmak yok abicim zaten calısmalara devam her ne kadar isten fırsat bulduysam buraya giriyorum arkadaslarla evde yan yana geldigimizde millet hemen faceye girme gereksinimi duyuyor bnde hemen durun bn bi peugeotturkey'ime bi bakıyım diorm :)
sohbet muhabbet bölümünede yazıyımda rahatlıyım bari abicim :)
|
||
Berat KIRAN A Rh(+) |
||
![]() |
||
|
albayım haklısın abı katılıyorum sana
|
||
![]() |
||
|
+ 999 ![]() |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
Bunu geçen sene uyguladık.
P.T Chat odası kuruldu ancak rağbet olmadığı için kaldırıldı. |
||
A3
|
||
![]() |
||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Aslında bence güzel olur benim için harika olur ersini aradıgım zaman muhakkak burda çevrim içi bulurum
![]() |
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
dediğiniz chat odası güzel bir uygulama anlık mesajlar gönderebiliyorusunuz buda ayrı bir sohbet ortamı hazırlamış oluyor, bence olsa foruma + kazandırır..
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
24 saat ben burdayım zaten... ersine ulaşamayan biri varsa forma girerek tık diye bulabilir yani ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |