![]() |
|
Kiralık Stand, loca, ve puff minder lazım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 Saat 09:56 |
S.a. Dostlar... 10 temmuz' da duzenleyecegım d.gunu organızasyonu
ıcın kiralık stand, puf, loca vs. lazım, konuy hakkında bılgısı olan
yardımı dokunabılecek tum dostlardan haber beklıyorum...gun ıcınde
davetıyeyı forumumuzda yayınlıcam tum dostlarımı beklıyorum...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
21 okunma sayısı ve sıfır yorum :D buyuk basarı :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Valla Bende Olsa Kanka Para Bile Almazdım ...
Yav Bide Ne Standı İstiyorsun Ben Halen Anlamadım ![]() |
|
![]() |
|
Kanka kokteyl standı yanı yuksek boylu sehpa nasıl dıyım :DD ıste clubte barda davetlerde vs vs kullanılan yuvarlak kare sekıllerınde mevcut olan sehpalardan :)))
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
su bişey tanıtmak için olan standlardan istiyor sanırım örnek vereyim : markette sucuk tanıtan standlardanmı ? |
|
![]() |
|
mesut işi biraz zor abi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
amaç masraftan kacınmak degıl :D farklılık yaratmak :D paşam :)) aa bak sucuk standı ıyı fıkır ::D bırde sucuk mangal mı yaksak nasıl olur :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
bahsettiğim masraf maddi masraf değil be paşam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
paşam stand ısı oldu gıbı sen yınede sorustur yarına kadar vaktımız var olmadı farklı bısey denıcem :D danscılar da tamam :D tek eksıgımız pufff :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |