![]() |
|
ön logo boyama yan ayna flama kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 10:44 |
Arkadaşlar orjinal logosunun nikelajı biraz zamanla gidmiş ve noktalar oluşmuştur.Bende bunu biraz renklendirmek istedim ve ön izleme için şöyle bir resim yaptım.Jantlar bembeyaz olacak ve arma beyaz petekler aracın orjinal rengi çeki demiri beyaz yam aynalar flama kaplama olcak sizce nasıl olur?Yoksa oynama yapmayıp petekleri siyaha boyatım nikelajı parlatıp boyatayım mı ?
![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yan aynaları damalı bayrak demek istedi sanırım (:
güzel olur. sonuçda zevk işi nede olsa zevkler ve renkler tartışılmaz,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
damalı bayrak olacak yan aynalar ön böyle güzel gibi duruyor ama yinede nasıl olur die düşünüyorum forumdaki arkadaşların yorumunu görmek lazım
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
bence yapın derim temiz bir iş olursa çok güzel bir sonuç alırsınız kolay gelsin
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Ama Komple Beyaz Yap Aynayı ...
Bide İmkanın Varsa Tavana Beyaz Folyo Kaplat Canavar Olur.. ![]() |
|
![]() |
|
ayna kopmle damalı folyo yapacam tavan siyah mat kaplama ama onu cam görünümlü parlak siyahla değiştircem :) Birde ÖN LOGO YERİNDEN NASIL ÇIKIYOR ?
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=23
Büyük ihtimal arkası vidalıdır. |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
farlarıda pugti ' nin farlarından taktınmı çok tatlı olur..
|
|
![]() |
|
pugtinin farları ney ya o kadar angel var ki sonar fk junyan gibi hangisi en iyisi bazıalrında kaput ile arada mesafe kalıyormuş :(
|
|
![]() |
|
Arkada ben bir yer göremedim valla :(
|
|
![]() |
|
yok abi yok.. angel felan değil normal far ama adını unuttum. içi felan çok güzel pugti isimli üyemizin aracındaki farlar çok güzel .markası inpro ..farlar sönük bir resmini bulamadım..görsen hak verirsin.. tavsiye ederim sanada.. ![]() Düzenleyen by_ersin - 01 Temmuz 2011 Saat 11:38 |
|
![]() |
|
Benim farlara benziyor 2003 öncesi şeffaf değil pugtininkide şeffaf değil herhalde farların içinimi değiştirdi acaba ?
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Olsa da Olur Olmasa da Olur. Önemli Bir Ayrıntı Değil.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Orjinalden Şaşmamak Gerek.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum birde ben denedim birseyler bak bakalım :))) umarım begenırsın.
aynalar damalı bayrak
far karartma
sis farı montajı ve karartma
renklı cam
on logo beyaza boyama
kaputa cıft beyaz serit:)))
![]() |
|
![]() |
|
göremiyorum resmi ?
|
|
![]() |
|
resmi şimdi gördüm de ön renkli cam ile şerit mükemmel olmuş ya ön renkli camı taktırabilirmiyiz muayenede sorun çıkar mı fiyatları ne kadar acaba ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |