![]() |
|
arabadakı cızıklerı kapatan kalem ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2011 Saat 18:27 |
|
arkadaslar su kalemı deneyn varmı ben sıparıs verdım bır kac gun ıcınde elımde olur sıze burdan cvbını solerım ıste lınkı http://www.otocizikgiderici.com/index.html?site=ADWORDS-OTO pek ınandırıcı gelmedı ama denemkte fayda var :D
![]() |
||
5546158013
model 2000 206 xs |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ah be dostum çok anlamsız ve yararsız bişey keşke almasaydın. ben kullandım o hatayı yaptım verdiğin paraya yazık
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
yaptığı işlev ne peki ? yani hiç mi yaramadı yoksa birnebzede olsa giderdi mi ?
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
|
siparişi vermişsin kullan memnuniyetini paylaş derim bir çok inasanın kafasında soru işareti bu kalem denilen zamazingo
|
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ben de bir ise yaramadigini hep duydum. Hic yarayani gormedim. Insallah siz bir ilk olursunuz
![]() |
||
![]() |
||
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
|
valla arakadasdlar orjınal olanlar gercekten kapatıyormus,cogu cın malıymıs orjınal sıtesınden sıparıs verdım bır kac cızık ıcın arabayı boyatmaktan kurtulurum bır ıse yararsa oncekı ahlını ve kalemı uyguladıktan sonra kı halının resmını koyucam,,,
|
||
5546158013
model 2000 206 xs |
||
![]() |
||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
|
bana uydurma gibi geliyo niye derseniz etkisini kuruduktan sonra gösterir diyo ama tanıtım videolarında adam çiziğin üstünden kalemi götürüyo kalem geçer geçmez çizik mizik kalmıyo bana sanki kalemin içine bi çivi gizlemişler kalemi ters taraftan sürerek kalemin içindeki çiviyle kaportayı çiziyo daha saonra videoyu geriye alınca sanki çizik varmış da kapanıyomuş gibi oluyo diye düşündüm ama inşallah işe yarar.
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zerre kadar yararı yok olamazda yok güneş ışığı lazımmış fasafiso kanmayın böyle şeylere arkadaşlar ki hele bu paraya sakın yanaşmayın bile alın diye değil ama 4 liraya satanlar var sırf göstermek için koyuyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-siradisi-urunler-fix-it-pro-cizik-giderici-kalem-2-yedek-uc-ucretsiz-kargo-46034203/detay/? çizik kapatacam diyorsanız bu paraya en kral pastayı alırsınız o da ancak kılcal çizikleri kapatır |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
isteseydin ben sana bedava yollardım (: bir halta yaramıyor.
işin özü şu. devamlı ıslak duruyor o yüzden çiziği kapalı gibi gösteriyor ilk önce orası tozlanıyor vs vs vs ben fırsat kampanyası ile 11,5 tl aldım hikaye bunlar,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
|
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
|
adamin kursaginda biraktiniz yahu ;)
|
||
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
harbiden ya adam heves etmiş sipariş vermiş perişan ettiniz adamı burada
![]() ama ne yapalım dost acı söyler. zaten kullanınca bizi bilgilendirecek . |
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Her Tarafta 10 Lira...
Kaldıki Hiç Bir Fonksiyonu Olacağını Sanmıyorum... Parana Yazık |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Bu kacıncı bılgılendıren olck :D Gitti paralar..
![]() |
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
valla ben 11 tl aldım memnun kalmadım kurumadı ıslak kaldığı için hep toz tuttu, sonra düşündüm belki bizdeki çakma olabilir bu sebeple madem garantili orjinal bir ürün aldın yorumlarını bizimle paylaşmalısın.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
selam Dediginiz kalemden var bende ben hiç bir etkisini göremedim boyaya dolgu yapıyor araç yıkandıgı zaman kabarıp atıyor
|
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
|
gelmıs arkadaslar bırazdan alıcam kargodan bakalım ne olucak :D fotlları koyucam buraya oke arabanın gorunmeyen yerınde denıcem
|
||
5546158013
model 2000 206 xs |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
5546158013
model 2000 206 xs |
||
![]() |
||
|
aşil16 hayırdır nedir durum
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |