![]() |
|
307 sunroof parça temini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 08:36 |
2002 model 307xt aracım var sunrooflu 1,5yıldır bır sorun yaşamadım ama geçen hafta yukarı doğru yani tamamen değilde diğer tarafa açtım bir titreme ile kendi tekrar kapandı ve uzunlamasına 1 kademe açılıp kaldı kapatma konumuna getirdiğimde ise ufak bir aralık kaldı ve kapanmadı eskiden 1 kademe açık konumda durduğu yerde şuan kapanıyor komple açtığımda ise son bi kademesi açılmıyor yukarı doğru açtığımdada açılıp tekrar kendi kapanıyor yani böyle bişey yerinden fırtıyomuş gibi oluyor böyle bişey başına gelen oldumu hiç neden olabilir yada ne değişmesi gerekir? Düzenleyen AlbaYDemircaN - 28 Haziran 2011 Saat 08:38 |
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıfırlama yöntemini denediniz mi? Düzenleyen metin - 28 Haziran 2011 Saat 08:55 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl oluyor???
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sıfırlamak istiyorsan da açma düğmesini 3. konuma getir sadece arka tarafı kalksın sonra düğmeyi içeri doğru bir kaç saniye bastır sıfırlanacak ozaman düzelir,
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
teşekkür ederim akşam gidip deneyim hemen arka tarafı kaldırdıgımda tekrar inmesinin bi sakıncası yok değilmi yani sonuçta düğmenin 3.konumda olması yeterlidir herhalde
|
|
|
|
![]() |
|
valla benim öyle bir sıkıntım yokdu sadece el sıkıştığında durup açılmıyordu öyle sıfırladım diğer fonksiyonları çalışıyordu. Denemekde fayda var 3. konumda arkası en yukarı kalkacak orada düğmeyi içeri doğru 3-5 saniye basılı tut sıfırlanacak
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Denemekten zarar gelmez... Ayrıca suanda yaz ıken sunroof bakımını yaptırmayı ıhmal etme. Yoksa ılerıde su gırme vs gıbı bır problem yasama ıhtımalın olabılır |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
ok. bi sıfırlamayı deneyim, olmassa bi sunroofcuya gidip gösteririm ne gibi bir sıkıntı olabilirki yani motoru filan arızalı olabilirmi?
|
|
|
|
![]() |
|
motoru arızalı olsa hiç çalışmaz bence.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
metin bey dediğiniz işlemi dün yaptım aslında hep aklımdaydı ama iyice sıkıntı olur diye korktum yapamadım dün cesaretimi topladım ve tavanı geri şekilde açıp basılı tuttum bıkez kapanıp açıldı ve düzeldi teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
rica ederim. düzelmesine sevindim. sıfırlama yönteminden korkmayın hiç bir zararı yok. sıfırlamaya rağmen düzelmez ise ozaman sıkıntı var demektir.
|
|
|
![]() |
|
sinka251 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
metin bey bi sorum olacak konu açmıştımda burdanda bi sorayım dedim sunroofun motorunun orasını söktüm motorun üzerinde alyan civatası var onu kıpırdattım ve sunroof birdaha çalışmadı sadece anahtardan basılı tutuğumda yuarı doğru yarım açılıyo orda kalıyo düğmeden çalışmıyo sizin tarif ettiğiniz gibi resetledim olmadı,sunroof düğmesinimi içeriye basıyoruz benim ki basılmıyo sanki
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |