Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - (Çözüldü) Cd  çalarım Arızalandı ustalar yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

(Çözüldü) Cd çalarım Arızalandı ustalar yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: (Çözüldü) Cd çalarım Arızalandı ustalar yardım
    Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 15:04
Öncelikle herkese merhaba Peugeottürkey ailesi sorunum şu:
Arabamın iç lambası yanmıştı gidip yeni ampul aldım ve taktım araba kontak çevili durumdayken teyp açıktı ve lambayı yaktım bi anda lambada söndü cd çalarda durdu şimdi cd çalar çalışmıyor sadece cd çıkartma tuşu çalışıyor Ağlama ne olmuş olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum
video link: http://www.izlesene.com/video/cd-calar-ariza/3683483
Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=_74CifbsR7s

Düzenleyen xr07 - 27 Haziran 2011 Saat 23:15
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 16:29
teybın sıgortası atmıstır 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 16:41
videoyu izleyemedim.. büyük ihtimal sigorta atmıştır... dün sapanca buluşmasına giderken yolda.. birden teybin sesi kesildi seyir halindeyken kardeşim çıkardı teybi arkadaki elektirik kablosu fırlamış nasıl oldu ise ..neyse taktık.. ne ses var ne seda.. durduk bi yerde arkadaki anfinin sigortalarını taktık çıkardık ..sorun çözüldü.. büyük ihtimal sigortadır..

Düzenleyen by_ersin - 27 Haziran 2011 Saat 16:43
Yukarı Dön
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 16:59
sigortadan değil sigortayı değiştirdim ama nafile :/ bizim sanayiye gittim adamlar 0 teyp alacaksın dediler ! böyle bir zihniyet ve bir yer olamaz yaşadığım kasabadan nefret eder duruma geldim hiç çözüm üretmeden masraf çıkartıyorlar :@ yardımlarınız için teşekkür ederim :( 
1.4 Benzinli
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 17:09
teyp orjinal teyp mi yoksa bildiğimiz  piyasa teyplerindenmi..??
Yukarı Dön
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 17:16
JVC marka teyp
1.4 Benzinli
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 17:18
ok..
sigortayı değiştirdim demiştin.. çıkardığın sigorta kesmişmiydi dikkat ettinmi .. peki o olay olduğunda yanık kokusu geldimi yani böle plastik erirde bi koku verir ya öyle bir koku.... teybe hiç elektirik geliyormu... cevap verirsen yardımcı olmaya çalışıcam...
Yukarı Dön
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 17:19
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

ok..
sigortayı değiştirdim demiştin.. çıkardığın sigorta kesmişmiydi dikkat ettinmi .. peki o olay olduğunda yanık kokusu geldimi yani böle plastik erirde bi koku verir ya öyle bir koku.... teybe hiç elektirik geliyormu... cevap verirsen yardımcı olmaya çalışıcam...

Yanık kokusu yok teybe elektrik geliyor fakat cd çıkartma işini yapıyor sadece gerisi yok youtube link ekledim birde ordan deneyin izleyebilecekmsiniz
1.4 Benzinli
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 17:27
 teybi sök arabadan 10-15 dak. sonra geri bağla.. videoda cd yi çıkarmış ve bir daha geri almıyor sanırım cd yi ... teyb kilitlenmiş resmen...

Düzenleyen by_ersin - 27 Haziran 2011 Saat 17:28
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 17:32
eğerki bu şekilde işin çözülmezse teyblerde cd yi içeri girdiğini anlayan switchler var ..sorun kesinlikle ondadır.. iyi bi oto elektiriçisi bulman gerekli bu durumda..
Yukarı Dön
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 23:15
sorunu hallettim Gülme müzik sistemi yapan biryer buldum ona gösterttim muhtemelen anasigortadan biyeri attırmışsın dedi önceden teyp kontağa bağlıydı şimdi bağımsız çalışıyor sorun çözüldü 2 kablo kesip bağladı iş halloldu 2tl ücret aldı Allahtan fazla bişey istemedi  yardımların için teşekkür ederim ersin abi
1.4 Benzinli
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 00:43
rica ederim kardeşim.. ne mutluki 2 tl ye kurtuldun hadi gözün aydın :))
Yukarı Dön
artes34 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı artes34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:10
ersin abi benim teyipte arızalı konu açmıştım bende 2. sayfada şuan tekrar konu açılmışken benim cd çalar da arızalandı seyir halindeyken yanık kokusu geldi teyip çalışmıyor orjinal peugeot cd-radyo nedendir sorun sizce
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin
Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:13
Orjinalini yazan: artes34 artes34 Yazdı:

ersin abi benim teyipte arızalı konu açmıştım bende 2. sayfada şuan tekrar konu açılmışken benim cd çalar da arızalandı seyir halindeyken yanık kokusu geldi teyip çalışmıyor orjinal peugeot cd-radyo nedendir sorun sizce

Al bak bır hayırsız daha :)) Burnumuzun dıbındesın ınsan bır gelır tanısmak ıcın degıl mı ??? Göz Kırpma

Teybın ıcınden yanık kokusu geldıyse ruhuna el fatıha okuyabılırsın. Bu noktada elektronıgı saglam bır teyp tamırcısıne gostermen gereklı...
Yukarı Dön
artes34 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı artes34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:16
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Al bak bır hayırsız daha :)) Burnumuzun dıbındesın ınsan bır gelır tanısmak ıcın degıl mı ??? Göz Kırpma

Teybın ıcınden yanık kokusu geldıyse ruhuna el fatıha okuyabılırsın. Bu noktada elektronıgı saglam bır teyp tamırcısıne gostermen gereklı...

Abim gelmek çok istiyorum bi şansızlık oluyo ne zaman niyetlensem olmuyo gelemiyorum :D

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:17
1: sesi çok açtıysan ses çıkışları yanmıştır.
2: sigortasına bi baktır.
3. daha önce sen söküp taktınmı o orjinal teybi yada bir başkası ?? eğerki böle bişe oldu ise mutlaka çıplak bir kablo unutmuşlardır şase almıştır bir yerden..
4.sormaya unuttum teybe elektirik geliyormu
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:20

ben direk konuya eylince arkadaşın konumuna bakmadım.. hakatten burnumuzun dibindemiş yahu :))
Yukarı Dön
artes34 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı artes34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:21

teyibi ben hiç sökmedim yanık kokusu gelince elektirkçiye hemen gittim elektrik geldiğini söyledi teyibi değiştirelim falan dedi bu teyip bitmiş dedi bende tekrar taktırdım şuan öyle duruyo sesi fazla açmadım ama benden önceki sahibi açmış olabilir araba daha 4 ay oldu alalı

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:24

Abim gelmek çok istiyorum bi şansızlık oluyo ne zaman niyetlensem olmuyo gelemiyorum :D

Bosver bunların hepsı bahaneGöz Kırpma
Tanısmak ıcın illa bulusmaya gelmene gerek yok yanı. Yurume mesafesındeyız yuruyerek capaya gelebılırsın yanı  Sırıtma

Foruma gırdıgın bıle yokkı Gülme Onemlı olan ıstemek...
Yukarı Dön
artes34 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı artes34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:27

Bosver bunların hepsı bahaneGöz Kırpma
Tanısmak ıcın illa bulusmaya gelmene gerek yok yanı. Yurume mesafesındeyız yuruyerek capaya gelebılırsın yanı  Sırıtma

Foruma gırdıgın bıle yokkı Gülme Onemlı olan ıstemek...
Abim siz isteyin yeterki gelirim formu ihmal ettiğim doğru iş yerim uzak gelmem geç oluyo bende iş yerinde ancak foruma katılabiliyorum Wall
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7023 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 447 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 584 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 336 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5131 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 596 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 389 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 656 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 554 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2266 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5608 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4840 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2050 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2204 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37355 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English