![]() |
|
(Çözüldü) Cd çalarım Arızalandı ustalar yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 15:04 |
|||
Öncelikle herkese merhaba Peugeottürkey ailesi sorunum şu:
Arabamın iç lambası yanmıştı gidip yeni ampul aldım ve taktım araba kontak çevili durumdayken teyp açıktı ve lambayı yaktım bi anda lambada söndü cd çalarda durdu şimdi cd çalar çalışmıyor sadece cd çıkartma tuşu çalışıyor ![]() video link: http://www.izlesene.com/video/cd-calar-ariza/3683483 Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=_74CifbsR7s Düzenleyen xr07 - 27 Haziran 2011 Saat 23:15 |
||||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
teybın sıgortası atmıstır
|
||||
![]() |
||||
|||
videoyu izleyemedim.. büyük ihtimal sigorta atmıştır... dün sapanca buluşmasına giderken yolda.. birden teybin sesi kesildi seyir halindeyken kardeşim çıkardı teybi arkadaki elektirik kablosu fırlamış nasıl oldu ise ..neyse taktık.. ne ses var ne seda.. durduk bi yerde arkadaki anfinin sigortalarını taktık çıkardık ..sorun çözüldü.. büyük ihtimal sigortadır..
Düzenleyen by_ersin - 27 Haziran 2011 Saat 16:43 |
||||
![]() |
||||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|||
sigortadan değil sigortayı değiştirdim ama nafile :/ bizim sanayiye gittim adamlar 0 teyp alacaksın dediler ! böyle bir zihniyet ve bir yer olamaz yaşadığım kasabadan nefret eder duruma geldim hiç çözüm üretmeden masraf çıkartıyorlar :@ yardımlarınız için teşekkür ederim :(
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
teyp orjinal teyp mi yoksa bildiğimiz piyasa teyplerindenmi..??
|
||||
![]() |
||||
|||
JVC marka teyp
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
ok..
sigortayı değiştirdim demiştin.. çıkardığın sigorta kesmişmiydi dikkat ettinmi .. peki o olay olduğunda yanık kokusu geldimi yani böle plastik erirde bi koku verir ya öyle bir koku.... teybe hiç elektirik geliyormu... cevap verirsen yardımcı olmaya çalışıcam... |
||||
![]() |
||||
|||
Yanık kokusu yok teybe elektrik geliyor fakat cd çıkartma işini yapıyor sadece gerisi yok youtube link ekledim birde ordan deneyin izleyebilecekmsiniz |
||||
||||
![]() |
||||
|||
teybi sök arabadan 10-15 dak. sonra geri bağla.. videoda cd yi çıkarmış ve bir daha geri almıyor sanırım cd yi ... teyb kilitlenmiş resmen...
Düzenleyen by_ersin - 27 Haziran 2011 Saat 17:28 |
||||
![]() |
||||
|||
eğerki bu şekilde işin çözülmezse teyblerde cd yi içeri girdiğini anlayan switchler var ..sorun kesinlikle ondadır.. iyi bi oto elektiriçisi bulman gerekli bu durumda..
|
||||
![]() |
||||
|||
sorunu hallettim
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
rica ederim kardeşim.. ne mutluki 2 tl ye kurtuldun hadi gözün aydın :))
|
||||
![]() |
||||
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
|||
ersin abi benim teyipte arızalı konu açmıştım bende 2. sayfada şuan tekrar konu açılmışken benim cd çalar da arızalandı seyir halindeyken yanık kokusu geldi teyip çalışmıyor orjinal peugeot cd-radyo nedendir sorun sizce
|
||||
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
||||
![]() |
||||
|||
Al bak bır hayırsız daha :)) Burnumuzun dıbındesın ınsan bır gelır tanısmak ıcın degıl mı ???
![]() Teybın ıcınden yanık kokusu geldıyse ruhuna el fatıha okuyabılırsın. Bu noktada elektronıgı saglam bır teyp tamırcısıne gostermen gereklı...
|
||||
![]() |
||||
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
|||
Abim gelmek çok istiyorum bi şansızlık oluyo ne zaman niyetlensem olmuyo gelemiyorum :D |
||||
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
||||
![]() |
||||
|||
1: sesi çok açtıysan ses çıkışları yanmıştır.
2: sigortasına bi baktır.
3. daha önce sen söküp taktınmı o orjinal teybi yada bir başkası ?? eğerki böle bişe oldu ise mutlaka çıplak bir kablo unutmuşlardır şase almıştır bir yerden..
4.sormaya unuttum teybe elektirik geliyormu
|
||||
![]() |
||||
|||
ben direk konuya eylince arkadaşın konumuna bakmadım.. hakatten burnumuzun dibindemiş yahu :))
|
||||
![]() |
||||
|||
teyibi ben hiç sökmedim yanık kokusu gelince elektirkçiye hemen gittim elektrik geldiğini söyledi teyibi değiştirelim falan dedi bu teyip bitmiş dedi bende tekrar taktırdım şuan öyle duruyo sesi fazla açmadım ama benden önceki sahibi açmış olabilir araba daha 4 ay oldu alalı |
||||
||||
![]() |
||||
|||
Bosver bunların hepsı bahane
![]() Tanısmak ıcın illa bulusmaya gelmene gerek yok yanı. Yurume mesafesındeyız yuruyerek capaya gelebılırsın yanı
![]() Foruma gırdıgın bıle yokkı
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |