![]() |
|
307 Havalandırma Calısmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 14:25 |
Arkadaslar aranıza yeni katıldım 2 yıldır peugeot 307 1.4 hdi kullanıcısıyım... Dün aracımda kalorifer havalandırma dugmesı calısmamaya basladı hıc bır konumda calısmıyor... Sigortası atmıs olabilir diye dusunuyorum ama sıgortası nerde yada problem sigorta dısında baska bı yerden mı kaynaklanıyor bilgi verırsenız sevınırım
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendini tanıtman gerekiyor galiba adın yaşın meslegin nerde oturduğun felan filan.
klıma digital mi? analog mu? |
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Analog
|
|
![]() |
|
Tanıttım hocam üyelerimizi tanıyalım başlıgı altında =) Analog hocam hic bir sey yokken birden gitti büyük ihtimalle sigorta diye dusunuyorum ama yınede bı danısıyım dedım
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende birden bire gitmesinin sigorta ile alakalı olabilceğini düşünüyorum. eğer elinizde kitapçık varsa oradan hangi sigortanın nerede olduğunu ve ne işe yaradığını görebilirsiniz.eğer kitapcığınız yoksa forumda 307 kullanma klavuzu olarak arattığınızda dijital olarak klavuza ulaşabilirsiniz. bu bölümde aracınızın üretim tarihine göre klavuzlar mevcuttur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Metin hocam teşekkür ederim.. Baktım sıteye ama tam anlıyamadım hangı sıgorta motordakimi, yoksa icerdekimi bıtane degıstırdım klimanın sigortası mıs olmadı asıl benım ogrenmek ıstedgım sadece bu hava hız ayarlama dumesının bır sıgortası varmı cunku onun dısında klimanın rezistansların calımasında bi problem yok klimayı acınca arac yuke bınıyoo fakat ne sıcak ne soguk hava ufluyo
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sadece üflemiyorsa fan motorumu yandı acaba yada kablosu falan m çıktı bende merak ettim,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Metin hocam yaptırdım bugun cok önemli bisey değilmis usta kronik bi hata imis usta sankı kendı yapmıs gıbı hemen buldu problemı torpito gözunun arkasında hız kademelerını ve start stop kısmını ayarlıyan elektronik bı kart var jakın ilk piminde yanma olmus bı kopru yaparak sorunun halletti...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |