![]() |
|
Satılık gti direksiyonu airbagli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 15:35 |
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunun GTI direksiyonu olması lazım RC değil. RC'ler yeni tip direksiyon diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Değiştirelim ozman gti diyelim teşekkürler.
buarada bilmiyordum ögrenmiş oldum :))))
Düzenleyen dinoco - 24 Haziran 2011 Saat 16:37 |
|
![]() |
|
Hayırlı Satışlar Dinocom Nereden Düşürdün Bunu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
izmirde 3.sanayide cıkmacıdan aldım ama olmadı Albay ımm :( olsun her işte bi hayır vardır. 2002 hariç 2002 ye kadar ki eski tip vidalı olan airbaglere uyumludur Düzenleyen dinoco - 24 Haziran 2011 Saat 16:38 |
|
![]() |
|
Benim Araca Uymaz O Zaman Dimi Abim 2005 :(
|
|
![]() |
|
yok albayım olsa keşke senin olsaa :((
şu resimleri düzeltebilirmisin yapamıyorum ya delircem.
|
|
![]() |
|
Hallederim Ben Şimdi.
|
|
![]() |
|
tşekkürler sende olmasan :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
direksiyon onur arkadaşımıza satılmıştır kendisi askerdeymiş şuanda söz verdik bi aksilik olmazsa onurundur.
|
|
![]() |
|
airbag satılıktır hala
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
eyvallah :)
Düzenleyen 10ur1 - 25 Haziran 2011 Saat 11:04 |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
hayırlı olsun ben direksiyon işini hallettim :)
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
coolasice ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2010 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolasice
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2001 aracım için düşünmüştüm ama kısmet değilmiş neyse bakalım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |