![]() |
|
Espark Oto Yıkama ve Meguiars Kampanyası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 11:14 |
Eskişehirde'ki dostlar! Aracını yıkatmak isteyenler bir baksın bana çok uygun geldi.Baya detaylı bir temizlik 20 liraya çok iyi bence ben bugün gidiyorum benim aslanı yıkatmaya :))Espark Oto Yıkama ve Meguiars Uygulama Merkezi'nde hızlı cila uygulaması, iç-dış yıkama ve su itici cam kaplamadan oluşan oto bakım paketi 100 TL yerine 20 TL!
http://www.grupanya.com/eskisehir/espark-oto-yikimada-bakim-yikama |
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grupanya'dan satın alman gerekiyor. Kafana göre gidemiyorsun.
Ama 100TL'lik işi 20TL'ye yapacaklarını zannetme. Baştan savma bir iş yapılacak, haberin olsun. Daha önce Şehir Fırsatları'ndan almıştım ben de.
|
|
![]() |
|
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
ben aldım fırsatı ... zaten ihtiyacım vardı ya araba baya bi pis görecez baştan savma mı olacak güzel mi olacak burdan paylaşırım yine durumu ;)
|
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
|
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Dostum bende senin gibi bi umutla aldım ama gercekten cok bastan savma bi islem yapıldı.... Guya arabaya hızlı cila yapıldı ama nedense arabanın ustundekı kirleri bıle sılınmemıs arabayı yıkadıktan sonra sılmemısler cılayı nasıl uyguladılar anlamıs degılım... Arabanın bagajını acmaya tenezzul bıle etmemısler ve ama uzun yolda sınekler yıne cama yapısıyooo.....Sadece yıkama yapılıyo anlıcagın ama onu bıle dogru duzgun yapamıyolar....
Bildiğin insanları dolandırıyolar cok fazla bısey bekleme bence |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |