Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ankara Tek Oto'nun yaptığına bakın dostlar!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ankara Tek Oto'nun yaptığına bakın dostlar!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Canip Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
29 - Mayıs - 1979

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Canip Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ankara Tek Oto'nun yaptığına bakın dostlar!
    Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 22:21
Pazarlık aşamasında tüm bayiler belirtiyor, bayi aynı şehirdeyse plaka ruhsat vs. Hersey dahil fiyatı veriyor. Bende son 1 yılda 2 Ford 1 Nissan araç aldım, pazarlık aşamasında plakayı kendim çıkaracağımı belirttim, araç başı 750 tl ile 1000 tl arası indirim yaptılar, araçları tescil ettirdikten sonra bir ay içinde mtv lerini paşa paşa ödedim.

Düzenleyen Canip - 25 Ocak 2012 Saat 22:23
**Peugeot 307 XT 2004 1.6 O.V.**
Değişeni yok ama değiştireceğim yeri çok
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 21:05
Orjinalini yazan: djchaos djchaos Yazdı:

aracın borcu yoktur kağıdı olmadan ruhsat çıkmıyor diye biliyorum ???

0 araç kaydı yapıldıktan sonra  vergilendirmeye tabi olur.WinkYani 0 araç borçlu olarak doğmaz.Smile
Yukarı Dön
djchaos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı djchaos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 21:03
aracın borcu yoktur kağıdı olmadan ruhsat çıkmıyor diye biliyorum ???

Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 20:31
Orjinalini yazan: Enerji_YC Enerji_YC Yazdı:

Arkadaşlar,
Peugeot resmi sitede önerilen-verilen fiyatlarda dahi sadece trafik sigortası ve metalik renk farkı belirtilir. Yani araç için belirlenmiş fiyata vergi dahildir.
Aralık 2011'de Yıldırım Oto'dan aldığım 0 aracın 2012 ilk yarı vergisini ödemek için banka ödemesine girdim ve vergiyi yatırmak için yılı seçtim, ancak şeytan dürttü ve bir de 2011 yılına bakayım dedim, birden gözlerime inanamadım !!! çünkü 2011 de yatırılmamış vergi görünüyordu. Oysa ben "anahtar teslim" olarak sözleşme yapmıştım ve vekalet de vermiştim her türlü işlem için. Konuyu Yıldırım Oto'ya ilettim ve aldığım yanıt "ay içinde satılan tüm araçların vergilerini toplu şekilde götürüp bir defada vergi daiersine yatırıyoruz." şeklinde oldu. (Aracın 2011 vergi dekontu geçen gün posta ile elime ulaştı)
Şirketlerin ticari yapılarında farklılıklar olabilir, bundan dolayı en iyisi yapılan satış sözleşmelerine vs ye dikkat etmek ve her işi garantiye almak.  
Yolunuz ve forumunuz açık olsun Wink
ne imzaladığını kişinin iyi bilmesi gerekir.Clap
Yukarı Dön
Enerji_YC Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Enerji_YC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 18:06
Arkadaşlar,
Peugeot resmi sitede önerilen-verilen fiyatlarda dahi sadece trafik sigortası ve metalik renk farkı belirtilir. Yani araç için belirlenmiş fiyata vergi dahildir.
Aralık 2011'de Yıldırım Oto'dan aldığım 0 aracın 2012 ilk yarı vergisini ödemek için banka ödemesine girdim ve vergiyi yatırmak için yılı seçtim, ancak şeytan dürttü ve bir de 2011 yılına bakayım dedim, birden gözlerime inanamadım !!! çünkü 2011 de yatırılmamış vergi görünüyordu. Oysa ben "anahtar teslim" olarak sözleşme yapmıştım ve vekalet de vermiştim her türlü işlem için. Konuyu Yıldırım Oto'ya ilettim ve aldığım yanıt "ay içinde satılan tüm araçların vergilerini toplu şekilde götürüp bir defada vergi daiersine yatırıyoruz." şeklinde oldu. (Aracın 2011 vergi dekontu geçen gün posta ile elime ulaştı)
Şirketlerin ticari yapılarında farklılıklar olabilir, bundan dolayı en iyisi yapılan satış sözleşmelerine vs ye dikkat etmek ve her işi garantiye almak.  
Yolunuz ve forumunuz açık olsun Wink
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 17:07
Orjinalini yazan: enak06 enak06 Yazdı:

Orjinalini yazan: musician musician Yazdı:

10 mart 2011 de Tek otodan aldığım aracımın temmuz vergisini ödemek üzere borcuna baktığımda
1 adette nisan ayı vergisi gördüm... 11 lira faiziyle birlikte 360 lira gibi bir vergi borcu...
Bana MTV'nin ödenip aracın ondan sonra teslim edileceği söylenmişti.Gördükten sonra tek otoya mail gönderdim. Gelen cevabı aynen yazıyorum... ben eski arabamın ocak ayı vergisi haliyle ödemiştim.
Bunlar sayesinde 1 yılda 3 kere vergi ödeyeceğim böyle bir saçmalık olabilir mi ?

Haberiniz olsun dostlar arabayı alana kadar herşey aldıktan sonra böyle oluyorlar ....

Ümit Bey ;

Siz aracınızı Plaka, tescil ve vergiler hariç olarak satın aldınız. MTV. 2 dönem olarak ödenir. 0 araç alımında aracı almış olduğunuz dönemin MTV ni 30 gün içinde vergi dairesine ödemeniz gerekiyordu.

Saygılarımla;

Engin AKPINAR
Satış Danışmanı

TEKOTO ANKARA MOT. TAŞ. A. Ş.
Peugeot Bayii
Eskişehir Yolu 12. km. No:354 Ümitköy/ANKARA
Tel : +90.312.2363680 (Dahili : 211)
Faks : +90.312.2363695
Web : www.tekotoankara.com

Bu aracın satışını ben yaptım. Müşteri aracını Ankara dan aldı, kendisi Eskişehir de yaşıyor. Tescil işlemlerini Kendisi yapması koşulu ile Anahtar teslim fiyatından Tescil masrafları düşülerek fiyat verildi ve kendisi bunu bilerek kabul etti. Sipariş kartına bu masrafların düşülmüş olarak  imza atarak aracını satınaldı. Yani Plaka Tescil işlemini kendisi yapmıştır. Araç teslim işlemleri sırasında Ankara ya yabancı olduklarından Plazaya gelmeleri sorun olabir diye, akrabağlarının evinden bizzat kendim alıp plazaya getirdim.   
Bu konu için bizimle temas kurduğunda kendisine gerekli acıklamalar hem yazılı hemde sözlü olarak aktarılmıştır.

Saygılarımla;

ayrıca vay beee.Yani siz diyorsunuzki baştan anlaşılmış.Ermm
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 17:06
Orjinalini yazan: enak06 enak06 Yazdı:

10 mart 2011 de Tek otodan aldığım aracımın temmuz vergisini ödemek üzere borcuna baktığımda
1 adette nisan ayı vergisi gördüm... 11 lira faiziyle birlikte 360 lira gibi bir vergi borcu...
Bana MTV'nin ödenip aracın ondan sonra teslim edileceği söylenmişti.Gördükten sonra tek otoya mail gönderdim. Gelen cevabı aynen yazıyorum... ben eski arabamın ocak ayı vergisi haliyle ödemiştim.
Bunlar sayesinde 1 yılda 3 kere vergi ödeyeceğim böyle bir saçmalık olabilir mi ?

Haberiniz olsun dostlar arabayı alana kadar herşey aldıktan sonra böyle oluyorlar ....

Ümit Bey ;

Siz aracınızı Plaka, tescil ve vergiler hariç olarak satın aldınız. MTV. 2 dönem olarak ödenir. 0 araç alımında aracı almış olduğunuz dönemin MTV ni 30 gün içinde vergi dairesine ödemeniz gerekiyordu.

Saygılarımla;

Engin AKPINAR
Satış Danışmanı

Peugeot Bayii

Bu aracın satışını ben yaptım. Müşteri aracını Ankara dan aldı, kendisi Eskişehir de yaşıyor. Tescil işlemlerini Kendisi yapması koşulu ile Anahtar teslim fiyatından Tescil masrafları düşülerek fiyat verildi ve kendisi bunu bilerek kabul etti. Sipariş kartına bu masrafların düşülmüş olarak  imza atarak aracını satınaldı. Yani Plaka Tescil işlemini kendisi yapmıştır. Araç teslim işlemleri sırasında Ankara ya yabancı olduklarından Plazaya gelmeleri sorun olabir diye, akrabağlarının evinden bizzat kendim alıp plazaya getirdim.   
Bu konu için bizimle temas kurduğunda kendisine gerekli acıklamalar hem yazılı hemde sözlü olarak aktarılmıştır.

Saygılarımla;

Formumuza hoşgeldiniz.Smile
Yukarı Dön
enak06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı enak06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 17:00

Ümit Bey ;

Saygılarımla;

Engin AKPINAR
Satış Danışmanı

Peugeot Bayii

Saygılarımla;

Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 16:51
0 araba borçsuz teslim edilir.Size numara yapmışlar.Satan bayi o dönemin vergisini ödemek zorundadır.Ama sözleşmeye ekleyince elden birşey gelmiyor maalesef.Geçmiş olsun.
Yukarı Dön
enak06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı enak06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 16:41

Ümit Bey ;

Saygılarımla;

Engin AKPINAR
Satış Danışmanı

Peugeot Bayii
Yukarı Dön
musician Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Haziran - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı musician Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 16:20
Aracı alırken bahsetmemişlerdi ama hata bende sözleşmeye bakmalıydım !!!

Şirketimize göndermiş olduğunuz mailde aracınızın vergi borcunun ödenmediği konusunda
bir sorununuz olduğunu iletmişsiniz. Arşivimizde kayıtlarınıza baktığımızda aracınızı alırken
şirketimiz tarafından yalnızca fatura işlemleri yapıldığı , aracın Ankara dışı tescil işlemi olduğu
görülmektedir. Tarafınızdan şehir dışında tescil işlemi yapıldığından aracın Motorlu Taşıtlar
Vergisi bedeli ve diğer plaka tescil işlem bedelleri tarafınızdan tahsil edilmemiştir. Aşağıda
arşivimizden çıkarttığımız satış sözleşmeniz bulunmaktadır. Plaka tescil ve MTV bedellerinin
sözleşmeye dahil olmadığı sözleşmemizde de görülmektedir. Bu nedenle MTV bedelini
ödeyemeyeceğimizi tarafınıza bildiririm.

Saygılarımla,

Taylan AHISKAL
Satış Müdürü
TEKOTO ANKARA A.Ş
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri
Eskişehir

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 15:04
Satıcının Tamamen Uyanıklığı Söz Konusu Olayın Üstünde Durmanızı Tavsiye Ediyorum...
Yukarı Dön
ErcaNKarşI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 14:02
ortada yanlış anlaşılma oldugu kesin yoksa hiçbir bayii müşterisini üzemez çünkü bayii için müşteri memnuniyeti alacagı primler konusunda cok önemli acıkcası müşteriyi memnun etmeyen bayiiyi hoplatırlar. eger madur oldugunuzu düşünüyorsanız aracı aldıgınız bayiye gidip showroomda bagırırsanız danısmana satıs müdürü sizi odasına alır cay kahve boya koruma park sensörü felan hediye eder ;)
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
fatihceyhan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 13:54
banada her gün sms atıyorlar, yok şu kadar indirim yapıyoruz diye, demekki başka yerden çıkarıyorlar

"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Yukarı Dön
ErcaNKarşI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 13:50
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

sıfır araçlarda mtvyi firma daha aracı satmamışsa kendi ödüyor. ocak 31 de aldığınız bir araçta borcu yoktur ibaresi örebilirsiniz ama şubat 1 olunca bu hemen çıkar sistemde sizin aracı aldığınız dönemi tam kestiremedim ama satış yapılırken sonuçta borcu yokturunu almış olmanız lazım ki bu şart yoksa noter satış yapmaz
yanlış bilgiye sahipsiniz. şimdi satış sözleşmelerinde yantığınız anlaşmalara göre maddeler mevcut.Eger mtv sigorta tescil işlemleri anlaşmanızda varsa fiyata dahil olup örneğin aracınızı 5.ay aldınız. ocak bandrolunu bayii öder ama temmuz bandrolune karısmaz aracıda ruhsatlı ve plakalı teslim eder.Diğer türlü ruhsat cıktıktan sonra ilk 1 ay içirisinde hangi dönemde alındıysa mtvsi ödenmek zorunlulugu vardır.Noterin sıfır araç satış işlemlerinde hiçbir alakası olmayıp sadece müşteri eger anlasmasında plaka tescil işlemlerini bayiiye devrettiyse bayinin trafik takipçisine noter kanalıyla vekalet verme durumundadır.Yılın ilk 6 aylarından herhangi bir ayında satılan araç hem ocak bandrolunu hemde temmuz bandrolunu ödenmesi gerekmektedir. yılın 7.ayından sonra satılan bir arac ise sadece temmuz bandrolunu öder. o yüzden insanlar 12.ayda arac satın alır ocakta teslim alırlar yada haziranda satın alır temmuzda teslim alırlar sırf mtv yüzünden  6. ve 12. aylarda satışlar diğer aylara göre daha cok olur.
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 09:37

Bu noktada ya bır anlasmazlık oldu yada gercekten satıcı musterısını kazıklıyor...

Yukarı Dön
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 09:05
Orjinalini yazan: selcuk-307 selcuk-307 Yazdı:

"Ümit Bey ;
Siz aracınızı Plaka, tescil ve vergiler hariç olarak satın aldınız."

diye sana mail gelmiş. aracı teslim alırken plakayı sen kendin mi çıkarmıştın ?

arkadaşlar fiyatı euro cinsinden olan araçlarda mesela 30.000 Euro + 798 TL gibi fiyat yazar, oradaki TL cinsinden yazılmış olan rakam plaka, tescil ve vergiler oluyor işte. Bayilerdeki fiyatlar genel olarak bu fiyat dahil verilir TL cinsinden rakam yazıyorsa ve işin raconu aracı borçsuz teslim etmektir. Hukuki olarak bir dayanak malesef yok, satış yapanın insafına bağlısınız bu durumda, tabi elinizde yazılı bir taahhüt yoksa.
206 Quik
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 01:52
hatta subat 3 diyelim biz buna sisteme anca düşüyor
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 01:52
sıfır araçlarda mtvyi firma daha aracı satmamışsa kendi ödüyor. ocak 31 de aldığınız bir araçta borcu yoktur ibaresi örebilirsiniz ama şubat 1 olunca bu hemen çıkar sistemde sizin aracı aldığınız dönemi tam kestiremedim ama satış yapılırken sonuçta borcu yokturunu almış olmanız lazım ki bu şart yoksa noter satış yapmaz
Yukarı Dön
selcuk-307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selcuk-307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 01:22
"Ümit Bey ;
Siz aracınızı Plaka, tescil ve vergiler hariç olarak satın aldınız."

diye sana mail gelmiş. aracı teslim alırken plakayı sen kendin mi çıkarmıştın ?

Düzenleyen selcuk-307 - 21 Haziran 2011 Saat 01:23
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 75 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 274 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 768 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 130 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 1371 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 518 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 549 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 14972 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 17556 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 708 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 1105 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 5554 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 3369 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4938 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 626 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 8699 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 1387 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 1583 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 811 0 Sezgindogan
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
CBerkG 1
kaya52 1
İlyas41 1
badking530 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English