![]() |
|
debrıaj setı + z rotlar + torsiyon tamırı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 20:48 |
bugun arabamı tamırcıye bıraktım verdıgı fıyat su arkadaslar
debrıaj setını kendım aldım orjınal 275 tl +150 işcilik sag salıncak 60 tl z rotlar 45 tl arka tosıyon tamırı + ıscılık 300 ıscılık ıcınde montaj fıyatı 50 tl umarım torsıyon tamırınden sonra arkadan gelen demır sesı kesılır bırde soyle bır sorun oldu on yayları degıstırdım 3,5 cm lık yay taktım ama araba ufacık bır cukurda sankı on takım yerınden cıkıcak gıbı vuruyor daha oncede aynı uzunlukta yaylar vardı yayları 370 tl ye aldım bu arada,acaba yaylar daha yenı oldugu ıcınmı vuruyor ılk takıldıgında 2 parmak bosluk varken sımdı bır parmak kaldı :D ısındıkca yukseklıgı dusuyor sankı yayların |
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |