![]() |
|
otomatik peugeot 206 arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ginobili ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 11:14 |
Arkadaşlar selam hepinize, inşallah önümüzdeki günlerde ben de bir peugeot kullanıcısı olarak aranıza katılacağım. eşimle beraber kullanacağım için otomatik vites olması yeterli benim için. önerileriniz nelerdir, bir de aşağıdaki ilan hakkında ne düşünüyorsunuz?
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206'nın otomatiğini biraz sıkıntılı olarak biliyorum ben, yine de burada bu konuda daha bilgili arkadaşlar sana cevap verecektir
|
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Öncelikle kendinizi tanıtınız cevap verilecektir.
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
2004 otomaik look benzinli var 30binde angel far ledli stop xenon gümüş gri 17.750 arac izmirde
|
|
![]() |
|
ginobili ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hocam istanbul civarında yok mu?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
eger aracım full olsun diyosan 206 felinelere bak derim...
yinede karar senin...
|
|
![]() |
|
sertacizm34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum bendede oto.vts var. cok aramıstım. lnce ele sık doku deriM. dıs Gorunuse aldanma deriM. ben 2000 mdl 14 e AldıM. klima aiRBAG Yetio BiZE. AMA MOTORU tertemiz. r15 demiSti.zoR beLa almıstık. peugeouT bayiSiNden almistiM.ACele etme deriM.
|
|
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Erken görseydim pazarlığa otururduk ama bugün öğlen verdim aracı :(
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
307 verelim :)
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
feline / look / yada xt almalısınn mumkunse 1,6 al 16v süperde olur
|
|
![]() |
|
arkadaslar peki aranizda otomatik kullananlar var mi, neler soyleyebilirsiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |